Matovič plánuje lockdown len pre seniorov? !

17. decembra 2021, kormidlo, COVID – 19 (koronavírus)

Igorko, katastrofické je už len to, že nad niečim takým uvažuješ. Totiž nás dôchodcov nezabije omikron, ale to, že všetko nenormálne zdraželo a Ty si nám dôchodky nezvýšil. Takže teraz počas Tvojich nariadených opatreniach proti covidu už mnohí dôchodcovia ani nemajú na to, aby si mohli dopriať aspoň kvalitné potraviny. Takže Ty tým tvojim lockdownom naozaj nepredídeš značnému zomieraniu osôb nad 60 rokov (a to bez ohľadu na to, či sú, alebo nie sú zaočkované, či prekonali koronavírus). Ako som už spomenul, mnohí dôchodcovia – hlavne tí s malým dôchodkom – zomrú aj bez toho Tvojho lockdownu. Viac o zámere ministra financií sa dozviete v tomto zdroji matovic-prisiel-s-novym-napadom-lockdown-len-pre-seniorov-drsne-odkazy-analytikov-a-dochodcov

Igorko, Tvojim opatrením by si potvrdil iba to, že nie nadarmo o Tebe mnohí Slováci hovoria, že si pako. – Dôchodky ste nám nezvýšili, preto je zbytočné špekulovať nad tým ako predísť hromadným úmrtiam dôchodcov. Voči nám dôchodcom nemusíš tasiť žiadny lokdown – nemusíš na nás vymýšľať sprostosti lebo my aj tak nikam nechodíme!!!

Takto verejne dávam na známosť – hlavne dôchodcom – že som rozhodnutý vyzvať ich, aby sme spravili petíciu, ktorou budeme požadovať, aby štát (po vyše 32 rokoch od tzv. Nežnej revolúcie) zvýšil dôchodcom dôchodky aspoň o takú čiastku, aby sme v okolitých krajinách Slovenska nevyzerali v očiach ich dôchodcov ako žobráci.