Ficova taktika

20. novembra 2021, kormidlo, "Vražedné útoky" medzi polit. stánami pred voľbami do NR SR

Vidím to tak, že Fico si pri vládnych opatreniach počkal na vyhrotenie situácie a až teraz, keď je situácia s pandémiou naozaj vážna, tak začína útočiť, a najväčšiu vinu za tento stav dáva Matovičovi.

Fico vyčíta koalícii, že nepracuje s pozitívne testovanými. „Žiadame vládu, aby okamžite začala pracovať s ľuďmi, ktorí sú pozitívne testovaní. Ak by hneď teraz dala pripraviť milión balíkov liekov, kde by boli antibiotiká, vitamíny a podporné liečivá, tak to stojí menej peňazí ako tá stupidná očkovacia lotéria,“ pritvrdil to ešte tým, že Igor Matovič raz „bude niesť zodpovednosť za vyhadzovanie peňazí do luftu“. Zdroj spravy.pravda.sk

Všetko by bolo v poriadku, ak by prišiel Fico s tou výčitkou voči koalícii oveľa skôr. Počkať si až do chvíle, keď Covid19 kosí životy v priemere 50tim Slovákom denne, podľa mňa nie je nič iné ako vypočítavosť – lebo vie, že za tú kritiku koalície ho podporia masy Slovákov.

Veľmi trefne to vystihol aj karikaturista Danglár vo svojej karikatúre

Zdroj Danglár

Ficova strana žiada Ústavný súd, aby okamžite pozastavil účinnosť vyhlášok, ktorých cieľom je nahnať ľudí do očkovania. Podľa Fica, ak budú takto fungovať v praxi, tak „budú spôsobovať ústavnoprávne ujmy ľuďom, pretože budú obmedzovaní na svojich právach.“ – Musím povedať, že aj mne sa to nepozdáva, ale nebolo by od veci, aby Fico uviedol aj okamžité riešenie, ako túto situáciu riešiť.

Samozrejme týmto blogom Matoviča nejdem obhajovať lebo na rováši má toho naozaj dosť a veľmi dobre ho vystihol autor nasledujúcej karikatúry, ktorú som objavil na facebooku.

Zdroj fb
K tomu komentár ani nie je potrebný, všetci vieme o čom to je.

V súvislosti s nosením rúšok a nariadených lockdownov dávam sem aj tento zdroj posledne-varovanie-ludstvu okrem iného sa v ňom hovorí aj o tom, že rúška ani lockdowny nefungujú.