Matovičove vyjadrenie o Ficovi, je to skorumpovaný zlodej

4. novembra 2021, kormidlo, "Vražedné útoky" medzi polit. stánami pred voľbami do NR SR

Mafiáni nenahlasujú polícii, keď ich niekto druhý okradne lebo vedia, že jednoducho polícii by to bolo podozrivé a je to krásny dôkaz toho, že Robert Fico je iba skorumpovaný zlodej lebo iba takému človeku nechýba 50 000 eur a zlaté mince. – Takto sa vyjadril Matovič o Ficovi pred novinármi vo videu v tomto zdroji pravda.sk

Matovič sa vyjadril aj k tomu ako Fico zvoláva ľudí k protestom proti opatreniam v spojitosti s covidom19 „obchoduje so smrťou svojich vlastných voličov, v podstate je mu prednejší vlastný úspech, vlastné percentá, vlastný pobyt na slobode, ako život a zdravie svojich vlastných voličov, akože čistokrvný hajzel.“

Igorko, nejdem sa teraz vyjadrovať k Ficovým výzvam k jeho voličom, aby išli protestovať proti vládnym opatreniam súvisiacim s covidom19 lebo môj názor je podobný ako Tvoj.

Myslím si, že veľmi výstižne túto situáciu nakreslil a okomentoval Gašparec vo svojej karikatúre 3.11.2021

Gašparec 3.11.2021

V súvislosti s celkovou situáciou na Slovensku, dávam sem ešte jednu Gašparcovu karikatúru a k nej môžem dodať len toľko, že veľmi výstižne zhodnotil Slovensku realitu.

Gašparec 25.10.2021
K tomu už naozaj ani niet, čo dodať. 🙁

Avšak, čo sa týka ukradnutého Ficovho majetku, tak v tom prípade by som Ťa Igorko, rád upozornil, že nekrič hop, kým nepreskočíš! Všetko, čo si povedal, sú iba Tvoje domnienky, k takým obvineniam sú potrebné dôkazy! A tie pokiaľ viem zatiaľ nikto nemá.