Matovičovci, hrozí vám celonárodný štrajk!

22. októbra 2021, kormidlo, 17. Novembra sme mali aj my podobne protestovať ako Francúzi

Ľubomír Plai, bývalý predseda Úradu pre štátnu službu povedal, že „politizácia štátnych úradov sa stupňuje, a kráčame do pekla,“ –  zároveň vyzval politikov, aby dali ruky preč od profesionálnych úradníkov. Zdroj spravy.pravda.sk

Prakticky pán Plai svojimi výrokmi povedal celú pravdu o slovenských politikoch. Na Slovensku máme enormné zdražovanie, všetko ide hore!!! Ceny stúpajú raketovým tempom a Vláda má jedinú starosť urobiť si z úradov svoje trafiky, do ktorých dosadia svojich politicky blízkych ľudí, a verejný záujem ich vôbec nezaujíma.

Momentálne máme na Slovensku oveľa väčší problém, tým je zdražovanie. „Analytici už teraz hlásia, že spotrebiteľské ceny sa medziročne zvýšili o 4,6 percenta, čo je najviac za posledných takmer desať rokov. Nárast cien však ešte ani zďaleka nie je na vrchole a pripraviť sa treba na ďalšie zdražovanie. Hore idú potraviny, ale aj bývanie.“ Viac v tomto zdroji ZDRAZOVANIE–Vsetko-ide-hore

Máme sa pripraviť na to, že náklady na bývanie v budúcom roku nám vzrastú a najviac sa pod to podpíšu vyššie ceny elektriny a plynu.

Od 89tého roku došlo na Slovensku k zopár udalostiam, ktoré mnohých Slovákov dohnali k protestom na námestiach, lenže to, čo sa deje teraz, tak toto neveští nič dobrého. 17. november sa neúprosne blíži, no podľa nálad občanov (súvisiacich so zdražovaním) to vidím tak, že väčšina Slovákov nebude oslavovať výročie komunistického totalitného pádu, ale bude to pravý opak, vyvrcholí to celonárodným protestom (nevylučujem ani celonárodný štrajk) a to proti novému totalitnému režimu, čiže proti kapitalistickému.

Dovolím si tvrdiť, že všetko, čo doteraz išlo cenovo hore je vizitkou Slovákov lebo sa nevedeli dať dokopy – zjednotiť sa. Avšak v blízkej dobe to zdražovanie už pocítia takmer všetci, takže už nebudú čakať, kým ich nový režim úplne zderie z kože, dajú sa dokopy a povedia – už stačilo, máme toho dosť!!!