Matovič sa stáva nepríčetným, ak niekto iný používa rovnaký slovník ako on

6. augusta 2021, kormidlo, Aj takto si politici "vážia" svojich voličov

Obzvlášť, ak sa nejaký člen vlády resp. niekto na ministerstve zdravotníctva odváži nazvať Slovákov rovnako ako on, čiže slovom tupela.

Minulý týždeň Zuzana Vargová vyjadrila svoj názor na neochotu Slovákov dať sa zaočkovať. „Buď si tupelo a neočkuješ sa, alebo nie si tupelo a očkuješ sa,“ týmito svojimi vyjadreniami zdvihla žlč nielen značnej časti verejnosti, ale aj Igorovi Matovičovi. Ten sa vyjadril, že riaditeľka odboru tvorby strategických zámerov na ministerstve zdravotníctva pôjde kade ľahšie svinským krokom! „Hocičo som ochotný pochopiť, ale aby vysokopostavená štátna zamestnankyňa ministerstva zdravotníctva nazývala ľudí, ktorí sa na základe akýchkoľvek dôvodov doteraz nezaočkovali, tupelami, je najabsurdnejšia očkovacia kampaň ministerstva vo svete,“ reagoval Matovič. Zdroj spravy.pravda.sk

A viac o tom v tomto zdroji matovic-si-nasiel-dalsiu-obet

Igorko, veď ona použila iba Tvoj slovník. Ty sám takto veľmi rád rozdávaš tituly ľuďom, ktorí nezdieľajú Tvoje názory.

Veríš, že pán minister zariadi, aby toto tupelo viac nerobilo hanbu štátnej službe a pôjde kade ľahšie svinským krokom. Igorko akosi rýchlo si zabudol, že už nie si premiérom, takže vyzvať ministra zdravotníctva je jedná vec, ale aby minister postupoval na Tvoj rozkaz, tak to je už iná káva, obzvlášť ak sa to netýka Tvojho rezortu.

Igorko, pripomeniem Ti akými nadávkami si dekoroval Slovákov – a to nie len doma, ale aj vo svete?! Ako premiér si nazýval odborníkov a novinárov, ktorí Ťa kritizovali múdrosráči. Lekárov a vedcov, ktorí s Tebou nesúhlasili si nazval dezolátmi a hlupákmi. Kvôli svojej neschopnosti si musel ako premiér skončiť a stále poskakuješ ako opička na gumičke a častuješ nadávkami ako napr. hovädo zoschnuté. – Ďalšie Tvoje nezabudnuteľné výroky: „Absolútna väčšina ľudí rešpektuje pravidlá a uvedomuje si, že situácia je vážna. Ale tretina ľudí se.ie na pravidlá a na toto majú doplácať poctiví ľudia, ktorí sú na životoch ohrození?“ – „Vidíme dramatický nárast počtu chorých ľudí nad 65 rokov. Títo ľudia majú pravdepodobnosť, že zomrú, stokrát vyššiu ako mladý zasran na ulici, ktorý si povie, že COVID-19 je nejaká chrípočka, nejaký soplík, že to je výmysel nejakých židojašterov.“ – „Ak by som mal čas, všetkých primitívov by som vyblokoval, lenže na to čas nemám, tak som zablokoval pár desiatok,“ – „Prasce budú kvičať,“ – takto si reagoval na poslancov strany Smer SD.

Cítiš sa byť vyvolený a môžeš robiť čokoľvek sa Ti zachce, lenže nikde na svete to takto  nefunguje. Ty máš jediné šťastie v tom, že slovenský národ je až príliš holubičí – lebo v ktorejkoľvek inej krajine by Ťa občania hnali takým istým svinským krokom, akým sa Ty vyhrážaš riaditeľke odboru tvorby strategických zámerov na ministerstve zdravotníctva. – Nakoniec by si bol rád, ak by Ti neublížili aj fyzicky.