Premiér Heger sa vyjadril, že si nevie predstaviť, žeby sa stal predsedom OĽaNO

20. júla 2021, kormidlo, Aj toto život prináša

Premiér Heger uvažuje veľmi správne lebo OĽaNO má predsedu, a úplne im stačí jeden idiot na čele hnutia.

Zdroj tasr
Predseda OĽANO si vedie svojho náhradníka

Vyjadril sa aj takto, že konflikt s Igorom Matovičom, nehľadá. „Je to človek, ktorého pozná dlhé roky a s ktorým chce spolupracovať.“ – Pán Heger, komu vďačíte za to, že ste na tak významnom poste? Odpovedať hádam nemusím, takže čo by ste tým dosiahli, ak by ste s Matovičom nespolupracovali? Veď Vaša stranícka „5 členná skupina“ by Vás hneď potopila.

„Prežili sme si spolu náročné časy, prechádzali sme viacerými fázami. Voľbami, kde bol Matovič atakovaný Robertom Ficom, zažili sme si obdobia, keď bolo OĽaNO na hranici zvoliteľnosti,“ povedal s tým, že ich vzťah je dobrý. – Pán Heger, papier toho veľa znesie, len Vás prosím nesnažte sa Slovákov presvedčiť o tom, že Váš vzťah s Matovičom je dobrý! Všetci dobre vieme, že Vám ani nič iné nezostáva iba tvrdiť to, čo tvrdíte. Viac v tomto zdroji spravy.pravda.sk

Vaše slová „Musíme sa na Slovensku naučiť rešpektovať názory ľudí. Vyspelá demokracia je v tom, aby človek nebol prenasledovaný za svoj názor,“ – doplním to takto: možno by bolo lepšie, ak by ste boli prenasledovaní, no ani nie tak za vaše názory, ale za to čo s týmto národom stvárate.