Pán Matovič, ak sa necítite na Slovensku bezpečne, mali by ste sa odsťahovať na Belize!

22. júna 2021, kormidlo, Aj na vysokom poste platia zákony rovnako

Týmto návrhom chcem pánovi Matovičovi iba pripomenúť to, čo v nedávnej minulosti navrhoval Ficovi, keď odišiel z premiérskeho kresla. Fico mal ochranku 14 rokov, Mikulec mu ju odobral a za to si od pána Matoviča vyslúžil veľkú pochvalu.

Pripomeniem reakciu pána Matoviča na prideľovanú ochranku pánovi Ficovi „Fico z hrušky dole. Robert Fico dnešnou polnocou stratil nárok na bezdôvodne prideľovanú ochranku. Zbytočné mrhanie státisícov a bezbrehý papalášizmus sa skončili,“ takto oslavoval pán Matovič na sociálnych sieťach.

Zo zákona ministrovi financií Igorovi Matovičovi už od konca júna nebude prináležať právo na zvýšenú ochranu – teda tri mesiace po tom, ako ukončil svoje pôsobenie na poste premiéra, by mal mať k dispozícii len jedného šoféra. (Na toho majú nárok všetci ministri). Príde Matovič o premiérske výhody, alebo mu budú právo na štátnu ochranku predlžovať, podobne ako jeho predchodcovi Robertovi Ficovi? Viac v tomto zdroji matovic-si-stale-uziva-premierske-vyhody  aby boli čitatelia v obraze, tak pán Matovič sa vozí v opancierovanej limuzíne od minulej jesene, priradili mu ju z bezpečnostných dôvodov.

Karikatúra Danglár
Pán Matovič, sekeru, ktorú ste zaťali Slovensku, tak tú budú splácať minimálne ďalšie 4 generácie, takže je najvyšší čas, aby Vám v tom politici zabránili.

Pán Matovič, vo Vašom prípade to nie je zbytočné mrhanie státisícov a bezbrehý papalášizmus?!