Kollár opäť potvrdil, že sa dokáže spojiť aj s čertom. . .

30. mája 2021, kormidlo, "Vražedné útoky" medzi polit. stánami pred voľbami do NR SR

Pellegrinimu pritakal takmer na všetky vyjadrenia v diskusii Sobotné dialógy RTVS v priamom prenose. Kto očakával, že tam bude veľké iskrenie, musel byť sklamaný. Medzi predstaviteľmi opačných politických táborov s podrezanými jazykmi panovala vzácna zhoda v názoroch.

Pellegrini pochválil Kollára, že je človekom, od ktorého koalícia najviac závisí. „Má to v rukách on a ja pevne verím, že ako štátnik raz pochopí, že to takto nemôže byť a pretečú mu nervy,“ púšťal balóniky smerom ku Kollárovi.

Obaja našli vzácnu zhodu v pohľade na kolúznu väzbu, (za jej skrátenie Kollár dlhodobo bojuje). Rovnaký názor mali aj pri téme utajeného stretnutia najvyšších štátnych predstaviteľov v budove Slovenskej informačnej služby (SIS). „Pellegrini pochválil Kollára za to, že otvoril parlamentnú schôdzu o tejto téme a osobne na nej aj prečítal utajenú správu SIS.“ – Viac v tomto zdroji rodi-sa-nove-politicke-spojenectvo

Kollárove správanie iba potvrdzuje tú skutočnosť, že on sa veľmi rýchlo vie prikmotriť k strane, ktorá má najviac percent v preferenciách.

Danglár 27.5.2021

No niet sa čomu čudovať, keď potrebuje živiť tých 11 deti, ktoré splodil s 10-timi ženami, takže sa ani nič iné od neho nedá očakávať, spolčí sa aj s čertom, len aby sa v parlamente udržal čo najdlhšie. Veď kde inde by si zabezpečil pravidelný a nie malý príjem, ak nie ako poslanec NR, prípadne ako minister novej vlády?! A hlavne, keď práve cez parlament môže naháňať kšefty a dotácie pre svoje podniky a podnikanie. Strana je pre neho jeho najlepším podnikom.