Na obzore je debilný Matovičov „návrh“ zákona!

21. mája 2021, kormidlo, ak je politik na vysokom poste myslí si

Slovensko potrebuje na politikov zákon o hmotnej zodpovednosti ako soľ, ale nie tak ako to navrhuje Matovič, ten sa vytasil návrhom zákona o hmotnej zodpovednosti politikov. Všetko by bolo v poriadku, pokiaľ by sa nepochválil aj tým, že vie, ako by to riešil vo svojom prípade. V súvislosti s navrhovaným zákonom povedal, že politik, ktorý nemá žiaden majetok, by mohol ručiť majetkom ľudí, s ktorými žije. Narážal tak na seba, Matovič totiž prepísal svoj majetok na manželku a v povinných majetkových priznaniach uvádza, že nič nevlastní.

Ak by poslanci NR tento zákon schválili, tak hneď ako prvý prípad by sa musel riešiť nákup vakcíny Sputnik V. „Podľa zverejnenej zmluvy má Slovensko ruskej strane zaplatiť 20 miliónov dolárov za Sputnik V. Bez ohľadu na to, či sa nakoniec vakcíny rozhodneme nakúpiť, alebo nie. Takéto podmienky pre Slovensko vyjednal Igor Matovič a nezabudol sa pochváliť, že konečnú zmluvu vlastne ani nečítal. V krajine, kde by platila hmotná zodpovednosť politikov, by musel za svoje nezodpovedné a diletantské konanie zaplatiť,“ – takto sa vyjadril poslanec Hipš.

Návrh zákona o hmotnej zodpovednosti politikov predloží na júnovej schôdzi parlamentu poslanec Miroslav Kollár. – Viac v tomto zdroji: spravy.pravda.sk

Takže ako vidieť, Matovič s týmto návrhom zákona rátal aj v čase, keď prepisoval svoj majetok na manželku. Avšak debilnejšie vysvetlenie už naozaj nemohol vymyslieť, „že politik, ktorý nemá žiaden majetok, by mohol ručiť majetkom ľudí, s ktorými žije.“ – To si ten tupec skutočne myslí, že všetci advokáti a sudcovia sú padnutí na hlavu?! Prečo by mala za jeho chyby platiť jeho rodina?! Nech si za takéto rozhodnutie posedí za mrežami aj on a to najmenej 15 rokov, tak ako to robia s inými podvodníkmi v podobných prípadoch!

PS

Vyzerá to tak, že s tým rátal, že ak raz dôjde na lámanie chleba a budú ho stíhať, tak pre každý prípad sa poistil dôkazom, ktorým sa bude ohrádzať, že on žiadny majetok nevlastní. (Toto hoci kto nevymyslí, no ako vidieť podvodník Matovič si aj s tým dokáže poradiť). 🙁