Pán Matovič, buďte chlap a odstúpte!

15. marca 2021, kormidlo, "Vražedné útoky" medzi polit. stánami pred voľbami do NR SR

Nestrašte ľudí, že ak padne táto vláda, tak na Slovensku bude opäť vládnuť pellegrinoficovská mafia.

Odstúpte z funkcie a necháme sa presvedčiť, že táto koalícia je schopná dotiahnuť Slovensko do stavu, ktorý občania dlhé roky očakávali, že sa tu konečne prestane rozkrádať štátny majetok a ľudia, ktorí tu za posledných 12 rokov toto podporovali sa budú za to konečne zodpovedať. Práve kvôli tomuto Vám a Vašim koaličným partnerom dali voliči svoje hlasy v parlamentných voľbách v roku 2020… potvrdilo sa, že Váš spôsob riadenia tohto štátu zlyhal na celej čiare, prejavilo sa to nielen na poklese preferenčných hlasov Vášho hnutia, ale aj v nespokojnosti verejnosti s Vašou premiérskou prácou. Na Slovensku je už hodne rôznych organizácii, ktoré vyzývajú občanov k masovým protestom proti Vašej vláde, takže zabráňte zbytočnému krviprelievaniu (ku ktorému by pri týchto protestoch mohlo dôjsť) tým, že premiérske kreslo prenecháte niektorému členovi Vášho hnutia, ktorý dokáže prijímať vážne rozhodnutia tak, že si nechá poradiť od odborníkov a nebude robiť také chyby ako Vy.

Veď nakoniec aj Váš dobrý koaličný priateľ pán Sulík potvrdil, že s Vami už žiadna spolupráca neprichádza do úvahy, potvrdil to dnes na tlačovej konferencii: Zdroj: spravy.pravda.sk

Vo viacerých mojich blogoch som Vám naznačil, že ste spravili veľkú chybu, že ste si do koalície pribrali stranu SaS lebo bolo očividné, že jej predsedovi po celý čas nešlo o nič iné iba o to aby bol on premiérom a že on je schopný spraviť všetko preto, že ak nebude premiérom, tak nim nebudete ani Vy. Ale páči sa mi, že na rozdiel od Vás, on pred médiami prehlásil, že ak si to bude situácia vyžadovať, tak aj on odstúpi z postu ministra hospodárstva.

PS

Pán Matovič, v tomto videu: youtube.com  je možné pripomenúť si Vaše predvolebné slová: „Keď raz chcem byť budúcim premiérom, tak po prvé budem spájať, po druhé nebudem podlo útočiť voči svojim budúcim prípadným kolegom a nebudem osobne útočiť a nebudem podporovať klamstvá.“ – Pán premiér, nehnevajte sa na mňa, ale veľmi rýchlo ste zabudli na svoje predvolebné sľuby.