Vážené herečky a vážení herci, čudujete sa, že vás ľudia posielajú pracovať ku kase?

28. februára 2021, kormidlo, Aj toto život prináša

Doteraz som k tejto téme napísal dva blogi, v prvom som vyjadril môj názor pánovi Kňažkovi a v druhom pánovi Lasicovi. Obom som sa snažil vysvetliť to, prečo ich ľudia počas pandémie kritizujú.

Dávam sem linck na prvý blog: kormidlo.blog.pravda – napísaný pánovi Lasicovi 19. marca 2020 – tu je aj druhý linck: kormidlo.blog.pravda – napísal som ho 6. decembra 2020 pre pána Kňažka.

Keď som si prečítal tento článok: ludia-posielaju-umelcov-pracovat-ku-kase a pozrel som si video v ktorom k spomenutej téme hovorí herečka Diana Mórová, tak som sa rozhodol napísať aj tento blog.

Krátky citát z článku: „Pandémia koronavírusu vniesla do spoločnosti rôzne opatrenia, kvôli ktorým sa okrem iného zavreli aj kiná, divadlá, či múzeá a kultúra tak dostala jednu veľkú stopku. Mnohí ľudia tak začali posielať umelcov, ktorí kvôli súčasnej situácii skončili bez práce, napríklad za pokladne obchodov. A hoci sa konkrétne s týmto herečka Diana Mórová nestretla, kritickými slovami nešetrila a všetkým neprajníkom poslala veľavravný odkaz!“

Zdroj: fb

Ilustračné foto s textom ku ktorému už hádam ani niet čo dodať.  Zdroj: fb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milé dámy herečky, a milí páni herci, pochopte konečne, že nikto z bežných občanov vám nezávidí to, čo ste si svojou činnosťou zarobili, ale ľudia vám vytýkajú skôr to, že teraz počas pandémie sa takmer všetci sťažujete, že neviete ako prežiť lebo ste bez práce, no v dobrých časoch, keď ste dobre zarábali, (mnohí možno až nadštandardne), tak ste si kupovali drahé byty, vily a pod. kupovali ste si značkové oblečenia, chodili ste na drahé dovolenky,…  avšak zabudli ste na jednu zásadnú vec, že môžu prísť aj horšie časy! Mnohých vás ani nenapadlo, že je potrebné vytvárať si rezervu, aj napriek tomu, že ste mali z čoho … takže sa nečudujte, že dnes, keď väčšina Slovákov nezažila to čo vy (a to mnohí z nich aj v dobrých časoch museli rátať každé euro lebo na rozhadzovanie nebolo z čoho), tak teraz na vás pozerajú inak ako to vnímate vy. – Mnohí Slováci sú nútení vykonávať hocijakú pracú, len aby uživili seba a svoje rodiny … dokonca poniektorí z nich pracujú aj na viacerých miestach, aby prežili.