Pán Matovič, antigénové testy sú nezmyselným trucom urazeného škôlkara!

19. januára 2021, kormidlo, ak je politik na vysokom poste myslí si

A navyše v mrazoch! – Lekár na dôchodku Jozef Marec Vám odkazuje: „Zatiaľ čo Matovič, Sulík a spol. si hrajú tie svoje debilné hry, my máme najviac zomretých na svete na milión obyvateľov.“ – K jeho vyjadreniu dodávam len toľko, že snáď ani niet odborníka, ktorý by s jeho tvrdením nesúhlasil.

Bývalý primár z Čadce zhodnotil plošné testovanie ako skratku do epidemického pekla. „Svojvoľné a tvrdošijné presadzovanie tejto nespoľahlivej techniky premiérom svedčí buď o absolútnom nechápaní reality v slovenskom zdravotníctve, alebo o absolútnej strate orientácie a bezradnosti v problémoch, ktoré mu dávno prerástli cez hlavu,“- avšak svoju nespokojnosť s krokmi pána premiéra vystupňoval aj týmto hodnotením – Matovič svoju manažérsku neschopnosť skrýva za útoky na Sulíka, robí z neho masového vraha, no inteligentná časť slovenskej verejnosti toto začína vnímať naozaj ako dymovú clonu, že je to iba odpútavacie divadlo od vecí, ktoré už idú samospádom. „Keby som bol na Sulíkovom mieste, tak mu vylepím takú facku, že by ho viacej nenašli,“- takto rázne zareagoval lekár, a k tomu už len dodám, že na Matovičovu adresu by takto zareagovalo aj mnoho Slovákov, mňa nevynímajúc. – Viac v tomto zdroji: antigenove-testy-a-navyse-v-mrazoch-nezmyselny-truc-urazeneho-skolkara

GAŠPAREC, 19.1. 2021

Plne sa stotožňujem aj s jeho záverečnými slovami, že pán premiér skúša, čo si ešte môže dovoliť. A veľmi dobre vie, že si to bohužiaľ dovoliť môže. „Už si toho dovolil veľa a všetko mu prešlo. …Ten nápad na antigénové testy a navyše v mrazoch, to je len nezmyselný truc urazeného škôlkara. Psov nie, ale ľudí áno?“- Áno niektoré osobnosti Slovenska sa zapísali a zapíšu do análov. No niektoré do kanálov a niektoré do análu. A koho mám konkrétne na mysli, to už hádam ani nemusím vysvetľovať.