Koľko Slovákov si vydýchne? Premiér Igor Matovič je pozitívny na koronavírus!

18. decembra 2020, kormidlo, "Vražedné útoky" medzi polit. stánami pred voľbami do NR SR

Nespokojní Slováci vytýkali Matovičovi opatrenia voči Covidu-19. Na koho budú nadávať teraz, keď premiér musí riešiť ešte ďalší závažný problém. Teraz, keď vrcholí koaličná kríza, tak Igor Matovič bol pozitívne testovaný na nový koronavírus. Viac v tomto zdroji: MIMORIADNE – Vláda teraz stojí pred značným problém, lebo korónou môžu byť nakazení viacerí členovia vlády.

Vicepremiérka Veronika Remišová vo vysielaní rádia Expres vyhlásila, že „tým pádom odchádza do karantény“ lebo nie vylúčené, že koronavírus môžu mať viacerí členovia vlády. (Nedávno už bol pozitívne testovaný aj minister pôdohospodárstva Ján Mičovský a v karanténe je aj Ján Budaj, ktorého zajtra čaká test).

Danglár 15.08.2020

Danglár 15.08.2020

Takže minimálne na 10 dní sa splní prianie pani prezidentky a predsedu Pelegriniho opozičnej politickej strany, ktorí Matoviča vyzývali, aby riadenie opatrení voči koronavírusu Covid – 19 prenechal na odborníkov. – Viac k tomu v nasledujúcich  zdrojoch: prezidentka-cely-svet-riesi-covid-len-my-riesime-pana-premiera „Premiér Igor Matovič by mal zvážiť odovzdanie manažovania boja proti pandémii koronavírusu inému členovi vlády.“ – „Neboli by sme jediní v Európe, skôr naopak.“ – Toto vyhlásila pani prezidentka v relácii rádia Expres (Braňo Závodský Naživo).

Veru Igorko, toto už nie je hra o fazuľky, oligarchia a mafia ešte stále držia Slovensko pevne vo svojich rukách

Veru Igorko, toto už nie je hra o fazuľky, oligarchia a mafia ešte stále držia Slovensko pevne vo svojich rukách… Zdroj: fb

amater-odovzdajte-riadenie-krajiny – „Krajina aktuálne nemá riadne fungujúcu vládu ani lídra, premiér Igor Matovič sa len vyhovára, nie je schopný urobiť riadne rozhodnutie a nie je schopný zaň niesť zodpovednosť.“ Vyhlásil to nezaradený poslanec a expremiér Peter Pellegrini. „Opätovne vyzval Matoviča, aby odovzdal riadenie krajiny niekomu inému.“