Sulík stojí na strane Čaputovej, ale zároveň potápa Matoviča

13. decembra 2020, kormidlo, Keď sa dvaja kohúti bijú na jednom smetisku

V diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 minister hospodárstva Richard Sulík povedal, že všetky kroky počas koronakrízy by mal vyslovene riadiť manažér.

Bude toto pre premiéra Matoviča posledná kvapka?!

Podpredseda vlády pre ekonomiku sa stotožňuje so slovami prezidentky Zuzany Čaputovej, tá povedala, „že zodpovednosť za riadenie opatrení počas krízy by mal na seba vziať niekto iný, než predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO).Viac v tomto zdroji: sulik-sa-postavil-na-stranu-caputovej-a-potopil-matovica

Gašparec 13.10.2020

Musím konštatovať, že som rovnakého názoru ako pán Sulík, že premiér by si mohol vybrať niekoho, komu by to celé zveril a ten nech to robí. Prvou vecou by mohlo byť to, žeby napísal jasný pandemický plán.

Sulíkovi sa už raz podarilo Vládu položiť, bolo to za vlády Ivety Radičovej, takže skúsenosti má habadej.

Zdroj: fb

Zdroj: fb

Teraz mu očividne ide o to, aby v prípadných predčasných voľbách jeho strana získala vysoký počet preferenčných hlasov, veľmi dobre teraz vidí, ako Matovičove percenta idú rýchlym tempom nadol, že voliči mu už prestali veriť a preto si uvedomuje, že ak teraz čím viac bude Matoviča kritizovať, tak o to viac si mnohí Slováci obľúbia jeho a preferenčné percenta budú strane SaS pekne stúpať nahor.