Založ si blog

Pán premiér, prosím Vás nariaďte celoplošné testovanie povinne – každý víkend

Avšak s jednou podmienkou, že testy sa nebudú robiť v mestách a obciach, ale v prírode – najlepšie by bolo, čo najďalej napr. v lesoch alebo horách.

Aspoň by ľudia nepozerali na úplne nudné a zbytočné televízne relácie, akými sú napr. Na telo, Na hrane a o 5 minút 12 – tie primitívne hádky našich politikov už nikoho nezaujímajú  – takisto ani tie Vaše tlačovky by nikomu nechýbali – iba ak zopár Vašim riťolezcom.

Takýto zástup ľudí sa tvoril už od polsiedmej ráno pred zariadením na odber testov na našom sídlisku

A takto to vyzeralo o 3 hodiny neskôr

A takto to vyzeralo o 3 hodiny neskôr

A takto to vyzeralo o 3 hodiny neskôr

Už by bolo načase, aby ste si uvedomili, že už 10 mesiacov nie ste v opozícii, že ste už premiérom a tie Vaše harmonogramy a kritické tabuľky terajšej opozície už takisto nikoho nezaujímajú. Už nepotrebujete naháňať preferenčné hlasy, aby ste vyhrali parlamentné voľby, občania by skôr radi videli Vaše výsledky, čiže tie, ktoré ste sľubovali pred voľbami…(konkrétne Vám ich už hádam pripomínať nemusím lebo Vy veľmi dobre viete vďaka ktorým sľubom ste tie voľby vyhrali).

Peniaze, ktoré televízne spoločnosti dávajú na natáčanie týchto relácii sú iba zbytočne vyhodené von oknom. Oveľa lepšie by tie televízne spoločnosti spravili, ak by takéto peniaze venovali zdravotníctvu alebo cestárom, zdravotníci by tak mali viac peňazí na ochranné zdravotnícke prístroje a pomôcky, a pre zmenu cestári by mali viac investícii na opravu našich ciest, ktoré sú v katastrofálnom stave a poniektoré z nich sa dajú prirovnať tankodromu našej armády.

o 11:50 tam bolo už iba zopár ľudí… a iba občas tam niekto pribudol

PS

Som presvedčený o tom, že ak by také testovania prebiehali každý víkend, tak aj naši lekári by mali menej roboty, bolo by omnoho viac zdravších Slovákov ako je to teraz.

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7664743x
Priemerná čítanosť článkov: 5203x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy