Matovič sa na svadbe zabával bez rúška!

30. augusta 2020, kormidlo, Aj na vysokom poste platia zákony rovnako

Takže vodu káže a víno pije! Asi tak by sa dali prirovnať Matovičove nariadenia k druhej vlne pandémie Covidu-19. Uplynulý víkend si užíval rolu svedka na svadbe predsedu klubu OĽaNO Michala Šipoša v Hanušovciach nad Topľou. – „Ak by ste však čakali, že premiér pôjde príkladom a aspoň na záberoch bude mať na sebe rúško, ste na omyle.“

Zdroj: fb Pán premiér, Vaše správanie potom dopadá aj takto...

Zdroj: fb
Pán premiér, Vaše správanie potom dopadá aj takto…

Matovič a niektorí ďalší hostia sa medzi desiatkami ďalších ľudí neobávali akejkoľvek nákazy, prípadne toho, že oni sami môžu byť šíriteľmi vírusu. Avšak opatrenia hlavného hygienika Jána Mikasa z júla 2020 sú ale jasné. „Všetkým osobám sa zakazuje s účinnosťou od 04. júla 2020 od 06:00 hod. do odvolania vychádzať a pohybovať sa na verejnosti v priestoroch interiérov budov a v prostriedkoch verejnej dopravy bez prekrytia horných dýchacích ciest (nos, ústa) ako je napríklad rúško, šál, šatka, a to s výnimkou: osoby nevesty a ženícha pri svadbe (jeden z mnohých príkladov).“ – Takže pravidlo nosenia rúška sa logicky vzťahovalo aj na premiéra Igora Matoviča. – Zdroj: Korona-nekorona–veselica-musi-byt

Pán Matovič, na spomenutej svadbe ste svojim správaním (celému národu) ukázali Vašu dvojtvárnosť, pred médiami sa predvádzate s rúškom na tvári a tvrdíte, že druhú vlnu pandémie nemožno v žiadnom prípade podceniť, ale ako náhle ste sa ocitli v spoločnosti v ktorej ste mali isť príkladom, tak zrazu sa tá Vaša opatrnosť vyparila.

Ten Kafkov výrok naozaj nepotrebuje ďalší komentár a každému je hneď jasné, že koho resp. ktorej politickej strany sa to týka.

Zdroj: fb
Kafkou výrok už nepotrebuje ďalší komentár, a každému je hneď jasné, že koho resp. ktorej politickej strany sa to týka.

– Takže pán premiér, ak takýmto spôsobom chcete ľudí presvedčiť, aby rúška nosili, tak najskôr dosiahnete toho, že mnohí Slováci sa vykašľú na Vaše príkazy.