Veril by niekto, že Rusko napadne Ukrajinu?

28. augusta 2020, kormidlo, ale uveriť im môžu iba hlupáci

Žiaľ nikto tomu nechcel veriť, ale pred šiestimi rokmi to bola skutočná udalosť. Podobnú okupáciu ruských (pardon sovietskych) vojsk zažilo Československo v 68mom roku. My starší nato nikdy nezabudneme, že sme ich tu museli trpieť a živiť takmer 22 rokov. A niečo podobné je teraz na Ukrajine, rozdiel je však „iba“ v tom, že tam sa už 6 rokov bojuje a zomrelo tam tisíce nevinných ľudí!- A len pán Boh vie, či a kedy tento bohapustý spor skončí??!

Informácie o tejto vojne si môžete prečítať v tomto zdroji: focus.hnonline.sk – V nasledujúcich otázkach a odpovediach si prečítajte, prečo k Oranžovej revolúcii vôbec došlo, aké dôsledky nesie dodnes, a dozviete sa aj to, aký bol rozdiel vo vývoji po páde komunizmu v Československu a na Ukrajine.

Ďalší zdroj: parlamentnelisty.sk –  Článok priniesol informácie o uniknutých dokumentoch ukazujúcich, ako to v skutočnosti bolo…záver článku uvádza mená ľudí, ktorí na Majdane zabíjali ako prví: „pri príležitosti šiesteho výročia masakra na Majdane, ktosi do médií vypustil plný zoznam vtedajšej ,ľvovskej‘ skupiny strelcov, ako ho Horbaťukovi vyšetrovatelia poskladali. Obsahuje 34 mien. A snaha o uchovanie postmajdanovského politického poriadku dodnes bráni ich potrestaniu. Na základe vyšetrovacích dokumentov však možno napriek tomu konštatovať, že zodpovednosť za masaker padá na tých, ktorí ho vyprovokovali streľbou z budovy konzervatória, teda že to účastníci Majdanu nesú hlavnú vinu za všetko, čo nasledovalo, zhŕňa Strana.ua,“ – otvorenou zostáva otázka, či konali z vlastnej iniciatívy alebo či plnili príkaz konkrétnych ľudí??- Osobne sa prikláňam skôr k tej druhej verzii.

Myslím si, že s čistým svedomím môžem otvorene prehlásiť, že počas môjho života som si už povahu Slovákov stihol dosť dobre naštudovať, preto si dovolím tvrdiť, že ak by sa také niečo stalo napr. v Bratislave (a nie je vylúčené, že sa to stať môže), tak okamžite by na celom Slovensku vypukla revolúcia, ale ozajstná, nie tá so štrngajúcimi kľúčikmi…bola by naozaj krvavá, ale nohy na plecia by brali v prvom rade tí, ktorých úmyslom bolo vyvolať štátny prevrat. – Totiž  nechať strieľať nevinných náhodných chodcov ostreľovačom zo strechy niektorej výškovej budovy len preto, aby nastal prevrat v štáte, tak to by Slovákov poriadne nahnevalo, veď každý jeden Slovák by sa k tomu musel postaviť s vedomím, že tak ako zastrelili tých náhodných chodcov, tak takisto mohli náhodne zastreliť niekoho blízkeho z jeho rodiny alebo priateľa, priateľku atď.