Takže ak Hlasu stúpajú preferencie, treba ho, čo najviac pošpiniť

6. augusta 2020, kormidlo, "Vražedné útoky" medzi polit. stánami pred voľbami do NR SR

Posledné roky je na Slovenku už samozrejmosťou, že ako náhle stúpajú preferencie dôležitej polit. strane – hlavne, ak sa blížia voľby – ale aj vtedy, keď sa opozícia referendom snaží docieliť predčasné voľby, tak vtedy sa taká strana berie útokom, ako by to bolo, aby vládni ministri a poslanci NR SR Oľano, ale aj ďalších koaličných strán, – ktorí si ešte ani nestačili riadne ohriať svoje kreslá, – aby sa nechali odvolať. Predsa až takí hlúpi nie sú. Najprv je potrebné pre seba zo štátneho, čo najviac uchmatnúť, – najlepšie vo veľmi krátkom čase a potom nech si ich odvolajú, (prípadne odstúpia sami), aby tí, čo prídu po nich, aby im nestačili zariadiť niekoľkoročný pobyt v chládku.

Karikatúra: Gašparec 18.06.2020

Karikatúra: Gašparec 18.06.2020

Strana hlas, ešte ani nevznikla a už má opletačky s políciou, expremiér Peter Pellegrini ohlásil vznik nového politického subjektu a spolu s názvom informoval ľudí aj o tom, že na vznik politickej strany budú zbierať podpisy od občanov na námestiach po celom Slovensku.

No práve zber podpisov pre Pellegriniho HLAS postavil na nohy policajtov. – totiž rezort vnútra preveruje prípad voľne položených podpisových hárkov novovznikajúcej politickej strany s vyplnenými kolónkami v jednej z Trebišovských kaviarní.

Práve pre osobné údaje ľudí, ktoré len tak bez kontroly ležali pohodené niekde v kaviarni, vstúpila do prípadu polícia. „Obvodné oddelenie PZ Trebišov vec šetrí ako podozrenie z prečinu neoprávneného nakladania s osobnými údajmi. Vo veci sa koná, boli vypočuté aj potenciálne dotknuté osoby z podpisových hárkov. Prípad bol postúpený aj na úrad pre ochranu osobných údajov.“ – Zdroj: topky.sk

V žiadnom prípade nejdem obhajovať ľudí, ktorí takú chybu spravili, ale je do oči bijúce, že niekto to až príliš nafukuje, aby sa novovznikajúcej strane HLAS nepodarilo získať dostatočný počet podpisov. – Tie predsa zbierajú dobrovoľníci. Je to ľudské, že niekto z nich proste hárky zabudol v kaviarni. Aj v minulosti bolo podobných prípadov neúrekom, ale tu očividne vidieť, že nejaký novinárik si pravdepodobne nechal dobre zaplatiť, a tak jeho plátok sa objavil v bulvári, ktorí je známi tým, že za peniaze vie bežne spraviť články s klamstvami, prípadne polopravdami. 🙁