Igor, čím skôr vyhlás druhú vlnu koróny!

31. júla 2020, kormidlo, Celosvetová epidémia

Aby si neprepásol prvenstvo, aké sme dosiahli v prvej vlne. Po dlhšej dobe pribudlo ďalšie úmrtie pacienta s pozitívnym testom na koronavírus, ich celkový počet tak stúpol na 29. – Takže je najvyšší čas s tým niečo spraviť, lebo nás predbehne iná krajina a Ty sa potom nebudeš mať čím chváliť.

Zdroj: Pravda Gašparec 07.05.2020 V krčmách už rúška nenosia, takže ich treba čím skôr zatvoriť!

Zdroj: Pravda
Gašparec 07.05.2020
V krčmách už rúška nenosia, takže krčmy treba čím skôr zatvoriť!!!

Asi by nebolo od veci uviesť konkrétne choroby poslednej obete lebo o nebohom som čítal aj takéto vyjadrenie: Okrem toho, že dotyčná osoba zomrela na COVID, mala ešte pridružené choroby ako 4 násobný bypass srdca, dva krát po mozgovej porážke, prekonala 10 infarktov a mala rakovinu v poslednom štádiu….

Podľa správy v denníku PRAVDA: „Ďalšou obeťou koronavírusu je 67-ročný muž“ – Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva SR Zuzana Eliášová. Pitva u muža potvrdila rozvinutú pľúcnu formu COVID-19 a zápal pľúc. „Pacient bol hospitalizovaný v nemocnici s poliklinikou v Dunajskej Strede, skonal v nedeľu, 26. júla 2020,“ zdroj: pravda.sk – takže je dosť nepochopiteľné, že ak pacient zomrel už v nedeľu 26.7. 2020 – prečo sa o tom dozvedáme až dnes, čiže 31.7.2020?! V takomto prípade sa musí čakať na výsledok pitvy až toľko dní?