Igor, áno si zlodej a nemáš ani charakter. . .

17. júla 2020, kormidlo, Aj na vysokom poste platia zákony rovnako

… v minulosti si kritizoval Danka za plagiátorstvo a vyzýval si ho, aby za takýto prešľap v politike skončil. Teraz, keď sa potvrdilo, že to isté si spravil Ty, tak na sociálnej sieti si uviedol, že odstúpiš hneď, ako splníš všetko, čo si ľuďom pred voľbami sľúbil!

Je to úbohosť, keď sa človek na dôležitom poste vyhovára, že úprimne, netuší, či pred 22 rokmi vo svojej diplomovke niečo necitoval a koľko toho bolo. „Ak to tak je, ukradol som niečo, čo mi nepatrilo, som de facto v tejto veci zlodej, čo je smutné a určite nie na chválu.“ – Z takého vyjadrenia mi vyplývajú dve veci, že máš krátku pamäť… alebo, že si sa spoliehal na to, že o tom Tvojom podvode sa nikdy nikto nedozvie.

Keď vyšla pravda na povrch, tak teraz obhajovať sa tým, že si sa svojim titulom nikdy nechválil, nikdy si ho iniciatívne nepísal a ani na občiansky si si ho nedal, tak takú výhovorku si môže vymyslieť iba žiačik základnej školy, ktorého nachytali na hruškách. A vrcholom Tvojej hlúposti je Tvoje priznanie, že si školu posledné dva ročníky doslova flákal a že si to verejne x-krát priznal.

Myslíš si, že voličov zaujíma to, že v štvrtom ročníku si si založil živnosť a v piatom si už zamestnával 2000 ľudí, že ten kto podnikal, pochopí, že v takom tempe bola škola na jednej z Tvojich posledných koľají … a nakoniec si bol rád, že to máš za sebou?!

Tvoje priznanie, že si nechodil na prednášky a na cvikách si bol často duchom neprítomný, či mysľou v svojej firme, prípadne, že si často odpisoval, keď si sa nestihol naučiť, že to nebolo správne, to voličov naozaj nezaujíma – s tým si mal vyrukovať ešte pred voľbami, ale veľmi dobre si vedel, že s takýmto priznaním by Tvoje preferencie išli rýchlo nadol.

Zdroj: fb

Zdroj: fb

PS.

Ku cti Ti patrí aspoň ospravedlnenie, ktorým si sa ospravedlnil všetkým poctivým študentom, ktorí dokázali vyštudovať bez jediného odpisovania, našepkávania a iných fintičiek, že ich úprimne obdivuješ.