Uhrík podal trestné oznámenie na premiéra Matoviča

15. júna 2020, kormidlo, Aj takto si politici "vážia" svojich voličov

Vyzerá to tak, že Uhríkovým vzorom je Blaha strany Smer-sd, obaja sa dokážu zviditeľniť hlúposťami, ktoré vedia pretočiť tak, ako im to v danej chvíli vyhovuje. Spoliehajú sa na to, že sa nájde dostatok čitateľov, ktorí ich tvrdeniam uveria.

Uhrík tvrdí, že premiér Igor Matovič považuje nacistickú NSDAP za pozitívny vzor. – Pripomeniem, že Uhrík sa chytil nasledovného vyjadrenia premiéra Matoviča: „Ambíciu máme milióny. Myslím, že NSDAP bola najväčšia politická strana a keď akože kvalita politickej strany sa meria podľa počtu členov, tak oni mali myslím, že 25 miliónov. Takže tú ambíciu máme prekonať NSDAP v tejto veci,“ – za spomenutú NSDAP europoslanec Uhrík podal na premiéra Igora Matoviča trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu verejného prejavovania sympatií voči nacistickej strane. – Zdroj: slovensko.hnonline.sk – V niektorých mojich blogoch som aj ja párkrát kritizoval premiéra Matoviča, ale boli to veci, ktoré mu vyčítalo množstvo Slovákov, avšak tento konkrétny prípad sa mi javí ako pomsta zato, že koaličné strany neustále označovali Kotlebovu stranu ako fašistickú… Tvrdiť, že Matovič prejavil osobnú ambíciu prekonať nacistickú NSDAP a tým ju má podľa neho považovať za pozitívny vzor, tak pokiaľ by toto vyslovil nejaký školák na základnej škole, tak by sa to dalo pochopiť, ale ak takáto hlúposť vyjde z úst europoslanca, tak nad tým sa už treba vážne zamyslieť, že kto z tých dvoch by mal podať trestné oznámenie, hlavne za ohováranie?!

V závere článku Uhrík iba potvrdil, že svojim trestným oznámením sa chce premiérovi pomstiť, aby na vlastnej koži okúsil medicínu platných kontroverzných protiextrémistických zákonov. – Podľa Uhríka, Matovič prejavuje sympatie k hnutiu smerujúcemu k potláčaniu základných ľudských práv a slobôd.