Kočner stále sebavedomý, ale Rusko zničený

29. februára 2020, kormidlo, Farizejstvo sa stalo nákazlivou chorobou ľudstva

Dúfam, že týchto dvoch lapajov sa moratórium netýka – a môj názor na súdny verdikt nad nimi mi nikto nevymaže. Totiž už včera som sa k tomu prípadu vyjadril… reagoval som na článok: Žitný: Za sfalšovaním zmeniek je Kočnerova dobrodružná povaha – Okrem iného sa tam Žitný vyjadril aj takto: „Ten pocit, že človek môže prakticky všetko, je zničujúci. Existuje pravidlo, že moc korumpuje a absolútna moc korumpuje absolútne. Keď človek nadobudne pocit, že má absolútnu moc, odváži sa na čokoľvek.“ – Zdroj: https://spravy.pravda.sk/domace//543939/ – Tým, že Kočnerove správanie už nejaký čas sledujem, musím uznať, že Žitný to svojimi výrokmi veľmi presne vystihol. – Môj názor je, že Kočner nadobudol istotu, že má pod palcom všetky kompetentné orgány a hlavne ľudí, ktorí ich spravujú – a tak sa mu nemôže nič stať. No padla kosa na kameň a došlo aj na Kočnera. – Lenže rozsudok ešte stále nie je právoplatný, takže dá sa očakávať, že obaja sa odvolajú na najvyšší súd a všetko začne pekne od začiatku a môže to skončiť aj na európskom občianskom súde v Haagu – a tam dohady nefungujú, tam treba skutočné dôkazy.

K rozsudku tohto súdneho procesu sa vyjadrili média aj týmto článkom: Sebavedomý Kočner a zničený Rusko – V článku sa píše: „Kočner na tomto pojednávaní vystupoval vždy veľmi sebavedomo a arogantne. Spolu s Ruskom svoju vinu popierali. Obaja tvrdili, že za ich obžalobou stoja Američania.“ – Zdroj: https://www.topky.sk/cl/10/1864517/ – Myslím si, žeby sa nemali obhajovať iba tým, že za ich obžalobou stoja Američania, mali by to zvaliť aj na Putina a Angelu Merkelovú, aby to bolo vierohodnejšie, veď čím viac by ich bolo, tým by to bolo oveľa dôveryhodnejšie, no nie? Veď kto iný môže za ich chamtivosť, ak nie najbohatší ľudia na svete? Prečo by mali byť iba oni miliardári a prečo by nimi nemohli byť aj Rusko s Kočnerom, že?!

Milí Slováci,

možno máte poslednú možnosť rozhodnúť o svojej budúcnosti,

Danglár 29.02.2020

Danglár 29.02.2020 – Karikaturista to veľmi presne vystihol – o svojej budúcnosti môžete rozhodnúť iba vo volebných miestnostiach.

choďte dnes voliť a vo volebnej miestnosti rozhodnite o tom kto bude riadiť tento štát tak, aby nám tu nevládli oligarchovia a mafia, máte to vo svojich rukách – ak o tom budete hovoriť stále iba pri pive, tak tento systém sa nikdy nezmení.