Rozhovor Trnku s Kočnerom ma urazil

15. októbra 2019, kormidlo, Aj takto sa štát okráda!

Rozhovor bývalého generálneho prokurátora Trnku s Kočnerom musí uraziť každého slušného občana v krajine.

Gašparec, 15.10.2019

Gašparec, 15.10.2019

Je to poníženie, keď mám žiť v štáte – v ktorom bola na čele generálnej prokuratúry osoba s takými nízkymi morálnymi hodnotami, aké prezentoval pán Trnka. Je strach z toho, kde vyrastajú naše deti a vnúčatá, je strach z toho, kam môžu dotiahnuť našu spoločnosť takíto ľudia.

Vyzerá to tak, že v čase, keď bol pán Trnka generálnym prokurátorom, tak rozhodujúce slovo v konkrétnych trestných veciach mal Kočner a nie pán Trnka. Možno si treba položiť otázku, čo bolo za tým, že obyčajný podnikateľ mal pod palcom generálneho prokurátora? (Ak by mal Trnka čisté svedomie, tak si dovolím tvrdiť, že Kočnera by už dávno poslal za mreže z dôsledku vydierania a vyhrážania sa smrťou). „Marian Kočner mal varovať bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku, že ho zabijú. Dôvodom malo byť, že Trnka sa pokúsil vydierať šéfa Penty Jaroslava Haščáka Gorilou, teda nahrávkou jeho rozhovorov v konšpiračnom byte, o ktorej bol Haščák presvedčený, že už neexistuje. Haščák sa od rozhovoru dištancuje.“

Rozhovor ako medzi dvomi ožranmi v krčme, kde sa jeden druhému vyhráža vulgarizmami: „Ešte raz, prestaň klamať. Zabijú ťa,“ zúri Kočner. „Ja viem, že ma zabijú. Ja som mŕtvy,“ odpovedá rezignovane Trnka a povie aj to, že je pripravený si sám kúpiť guľku do hlavy.

Spočiatku to bolo ešte celkom slušné, no na rad prišli vulgarizmy: „Zabijú ťa, ale odserie si to aj tvoj syn, ty k…t. Hovorím ti, prestaň klamať a nehádž to na nich,“ hovorí Kočner.

„Prečo ste išli vydierať toho Haščáka? Čo si od toho očakával? Do p..e, vieš, že je to môj kamarát. Vieš, k…a, že je to človek, ktorý okrem iného pomáhal, do p..e, a kupoval poslancov, keď si sa mal stať generálnym prokurátorom. Bohužiaľ nám jeden chýbal, ale aj on bol ten, ktorý zložil peniaze a dal tam za teba milión eur. Presne takisto, ako som dal milión eur za to ja. Že tam chýbal jeden hlas, do p..e, za to ja nemôžem, lebo to ty si si vybavoval SDKÚ a v SDKÚ nedali ani jeden hlas,“ hovorí Kočner Trnkovi.

„Prečo si sa proti tomuto človeku obrátil? Čo ti urobil ten človek? Jak si mohol, do p..i, do niečoho takého ísť? Pre peniaze? Ty? Ja to nechápem. K…a, keby to bolo tak, že ty sa chceš pomstiť tomu Ficovi, tak to ešte chápem, ale pre peniaze? Veď peniaze máš u mňa uložené. Všetky, do p..i, za všetky kauzy, kde som ja niečo ustál, sú u mňa a tam máš aj svoj diel. A vždy, keď si prišiel a povedal, tak som dal. Nikdy si sa nepýtal, koľko to je, nikdy si si nepýtal vyúčtovanie, povedal si, že teba to nezaujíma, že mi veríš,“ pokračuje nahrávka. Zdroj: https://www.aktuality.sk/clanok/732057/

Trnka je stále prokurátor. Nahrávku jeho rozhovoru s Marianom Kočnerom má od novembra 2018 polícia. Dostala už aj znalecký posudok, ktorý hovorí, že hlasy na nahrávke naozaj patria Trnkovi a Kočnerovi a že nejde o zmanipulovaný alebo upravený rozhovor. – No vo veci zatiaľ voči nikomu nebolo vznesené obvinenie.!!!

 

Už len podozrenie, že Trnka komunikoval s Kočnerom je dôvod, prečo by nemal pôsobiť v inštitúcii, ako je prokuratúra – minimálne z etického hľadiska je to neprípustné.

Vybraté z nahrávky

Záver:

Čo znamenajú slová na Slovensku: ČESŤ & SVEDOMIE ??? ??? (Na Slovensku sa to už nenosí, uprednostňujú sa hulváti, podvodníci a vrahovia. Súdne procesy s takýmito ľuďmi sa do nekonečná naťahujú, zaobchádza sa s nimi lepšie ako s ich obeťami – prípadne so žalujúcimi stranami – a v mnohých prípadoch to končí tým, že prípady sú už premlčané).

Má ešte niekto výhrady k tomu, že sa verejne hovorí o tom, že  Slovensko je mafiánsky štát? Ja voči tomuto tvrdeniu už výhrady naozaj nemám – bohužiaľ.

Kočner nad generálnym prokurátorom Trnkom dominoval spôsobom ako keby tým generálnym prokurátorom bol on a nie Trnka. Takže Trnka by mal z generálnej prokuratúry okamžite odstúpiť.