Dvojdňový súdny cirkus s vypočúvaním Kočnera

10. septembra 2019, kormidlo, ale uveriť im môžu iba hlupáci

Po včerajšom vypočúvaní Kočnera sme sa prakticky takmer nič nového nedozvedeli. Iba sa v médiách objavili siahodlhé články z jeho výpovede – avšak pochybujem, že celý obsah článkov si prečítalo aspoň zopár čitateľov. Iba ak niekto, kto sa príliš nudil a svoj čas nevedel využiť rozumnejšie. Hádam jediná vec, ktorú sme sa dozvedeli bola tá, že Kočner povedal, že „väzba mu zachránila život, chceli ho dať zavraždiť“…neverím, že si čitatelia prečítali všetky tie bludy, ktoré autori článkov vypotili… o čom toto všetko je? Veď je to iba cirkus pre slabomyseľných ľudí – na takéto procesy sú to iba zbytočne vyhadzované peniaze daňových poplatníkov. Tie procesy iba ešte viac zahmlievajú skutočnosti, ktoré sa stali a konečný verdikt bude: Skutok sa nestal.

Podľa mňa jediná vec, ktorá by sa dala kladne hodnotiť bola tá, keď Kočner na tomto súdnom procese položil predsedovi senátu nasledujúcu otázku: „pán predseda, načo som bol  prevezený do Ústavu na výkon väzby v Bratislave, načo bol ten neskutočný cirkus, keď predo mnou išlo 6 áut, ja v pancierovom obrnenom transportéri, za mnou 6 áut s 24 kukláčmi a vrtuľník. Myslím si, že je to len pre médiá, lebo Kočner je už dopredu odsúdený, napriek tomu na otázky odpovedať budem.“  – Avšak o charaktere Kočnera veľa hovoria aj nasledovné slová: „Kočner si robil žarty z toho, že veľa ľudí, o ktorých počas pojednávania rozpráva, je dnes už mŕtvych.“ – Zdroj: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/525207-toth/

Nemôžem si pomôcť, ale mne to vychádza tak, že doslovne sa čaká iba nato, kým uplynie 20 rokov od skutkov, ktoré sa stali a potom vyhlásia, že s tým sa nedá nič robiť lebo premlčacia doba už uplynula.