Opozícia ide odvolávať Pellegriniho vládu

30. augusta 2019, kormidlo, Rok 2019 bude rekordným v počte odvolávaní v NR SR

Matovičovci, Sulikovci a Kolárovci, už vám načisto hrabe?! To ste sa za toľké roky ešte nepoučili, že týmto postojom sa iba strápňujete pred svojimi voličmi???

Ani si nepamätám, žeby sa vám v tých x prípadoch odvolávania podarilo niekoho odvolať. A teraz si dovolím tvrdiť, že to dopadne rovnako. – Predsedom opozičných strán padajú preferencie, takže pred blížiacimi parlamentnými voľbami stále iba špekulujú ako sa blysnúť pred svojimi voličmi. – „Igor Matovič v piatok potvrdil, že má dostatok podpisov poslancov na iniciovanie mimoriadnej schôdze NR SR, na ktorej chce premiérovi vysloviť nedôveru.“ Chcú vysloviť Pellegrinimu nedôveru, lebo neodvolal Moniku Jankovskú z postu štátnej tajomníčky ministerstva spravodlivosti. – „Premiér opakovane vyhlásil, že pokiaľ sa potvrdia podozrenia týkajúce sa Jankovskej, požiada ministra spravodlivosti Gábora Gála (Most-Híd), aby navrhol jej odvolanie. Podľa vlastných slov chce konať až potom, čo bude mať v rukách relevantné informácie.“ Zdroj: Open in new window

Igorko, kedy konečne pochopíš, že Fico má v NR SR ešte stále väčšinu poslancov? Fico aj teraz bude brániť vládu všetkými dostupnými prostriedkami a s tými vašimi 32 hlasmi sa pred svojimi voličmi iba ešte viac strápnite. Ak chceš niekoho odvolávať, tak v prvom rade musíš mať dôkazy! Ale ako vidieť Tebe stačia iba babské reči.