Strašne ho pošlem do pi. . .

15. augusta 2019, kormidlo, Keď sa závažné vraždy zahmlievajú...

Kočnerové slová adresované Hranolový napovedajú, že poniektorí politici sa tohto človeka museli naozaj strašne báť. Nie je vylúčené, že sa ho boja aj naďalej, napriek tomu, že ho strážia v base prísnejšie ako niektorého bossa z mexického drogového kartelu.

Ak je pravda to, čo tvrdia novinári, že Kočner po vražde Kuciaka a Kušnírovej písal správu Zsuzsovej: „Dopi… Bojím sa, že to Hranol neustojí.“ – Tak Hranol naozaj bude musieť vyšetrovateľom ešte veľmi veľa vysvetľovať, aby sa z toho ako tak vykrútil.

Avšak veľmi zaujímavá je aj informácia o Kočnerovej snahe vstúpiť do politiky, keď na registráciu strany Cieľ mu podvodne mala pomáhať získať 10-tisíc podpisov Zsuzsová. Poslal jej nasledovnú správu: „Kali to rieši. On mi včera volal!“ S registráciou strany mal veľké problémy a v svojej ďalšej správe Zsuzovej napísal: „Nebyť Kaliho, tak nám to zamietnu a sme fpi…,“ – po týchto informáciách som si spomenul na Vladimíra Mečiara, ktorý sa len nedávno pochválil tým, že zakladá novú politickú stranu – jej názov síce neprezradil, ale tvrdil, že strana už existuje dva roky a sú v nej ľudia, ktorých mnohí Slováci už poznajú…bolo by to riadne terno, ak by išlo o tú istú stranu.

Ako vidieť zamotané klbko sa pomaličky rozmotáva a napriek vysokým letným horúčavám poniektorým slovenským politikom bude aj bez nich ešte poriadne horúco – a nie je vylúčené, že čo nevidieť sa dozvieme aj meno objednávateľa vraždy Jána Kuciaka.