Vidieť, že koryto ešte stále nie je prázdne

2. augusta 2019, kormidlo, 17. Novembra sme mali aj my podobne protestovať ako Francúzi

Dokazuje to aj Vladimír Mečiar, ktorý sa netají tým, že ide založiť novú politickú stranu. Vyhlásil, že v jeho strane nebudú žiadni neznámi, čo z niekade vyjdú a človek sa čuduje, kto to je. Zatiaľ nepovedal, že sa do politiky vráti aj on, no dôležitá je pre neho strana.

Druhé Švajčiarsko, ktoré Slovákom sľuboval – poskytol prostredníctvom akcii štátnych podnikov, ale tie často putovali k ľuďom blízkym vládnym stranám: HZDS, SNS a ZRS.

S iróniou musím skonštatovať, že v Mečiarovi po tých dlhých rokoch v Elektre – a na sklonku života – možno sa v ňom prebudilo svedomie a teraz v tej novej strane sa bude dušovať, že o to druhé Švajčiarsko sa skutočne postará už nielen pre tých, ktorí vstúpia do jeho strany, ale pre všetkých Slovákov. 🙂

 Vôbec nepochybujem o tom, že ak vznikne nová Mečiarová strana, tak jej predsedom bude on a všetci ostatní budú pri ňom takí maličkí ako tie dva malé dubáčiky vedľa toho veľkého. :-)

Vôbec nepochybujem o tom, že ak vznikne nová Mečiarová strana, tak jej predsedom bude on a všetci ostatní budú pri ňom takí maličkí ako tie dva malé dubáčiky vedľa toho veľkého. 🙂