Slovensky Majdan

12. apríla 2019, kormidlo, Bordel na slovenských súdoch!

Slováci od roku 2016 podozrievajú svojich politikov zo zločinov, ktoré záhadne nikto nevyšetruje. Silné úkazy štátneho prevratu, vlastizradné správanie sa prezidenta, časť politikov je ovládaná oligarchami a výnimkou nie sú ani slovenské liberálne média, ktoré sú takisto ovládané a vlastnené oligarchami. (Malý príklad: Jaroslav Haščák). Nevyšetrujú sa ani politické prepojenia na zákulisie vraždy Kuciaka a napojenie volebného tímu prezidentky Čaputovej na zahraničné tajné služby. Takisto sa nevie kto stojí v úzadí novej, neparlamentnej strany Progresívne Slovensko (PS) – no už aj vrabce na strechách čvirikali o tom, že sa chystali prevziať moc. Ich takmer identickou dvojičkou je Kiskova nová strana, s neoficiálnym názvom: Je nás viac (JNV). Nik z nás nevie, či ľudia týchto politických strán nestoja v úzadí za zločinmi proti republike?  Kto stojí v úzadí tých politických strán? Jednoducho povedané oficiálne sa vyšetrovanie takýchto podozrení nikde nevedie.

Už pred piatimi rokmi sa medzi prezidentských kandidátov votrel daňový zločinec a úžerník s piatimi rozsudkami NS SR, a stal sa prezidentom, lebo verejnosť o tom nebola informovaná. Predražil svoju kampaň, vyhral voľby. No generálny prokurátor pri otázke o jeho volebných manipuláciách, dodnes mlčí. Vo voľbách tohto roku sa odohralo podobné divadlo: Do paláca, sa dostala prezidentka, ktorú ešte tri mesiace pred voľbami takmer 80% Slovákov vôbec nepoznalo. Zvolilo ju, iba 21% voličov. Náhoda? Nebola to dobre pripravovaná manipulácia verejnosti, koordinovaná zahraničnými tajnými službami? Nevieme, nikto to nevyšetruje!

Štátnosť Slovenskej republiky by mohol zachrániť Ústavný súd SR, ten má možnosť vyhovieť sťažnosti sudcu Harabina, a pravdepodobne zmanipulované, prezidentské voľby môže zrušiť. Lenže Vláda SR nemá záujem, aby noví sudcovia ÚS SR vyhoveli Harabinovej sťažnosti. Svedčí o tom to, že poslanci vládnych strán zvolili práve tých sudcov, ktorých predložili na schválenie prezidentovi republiky, takže vedia, že títo sudcovia Harabinovu sťažnosť zmietnu pod koberec.