Takže vrchný veliteľ môže, ale Fico nie? !

11. apríla 2019, kormidlo, Aj na vysokom poste platia zákony rovnako

Pán Kiska, takže Vy ako vrchný veliteľ armády SR môžete propagovať svoju stranu, hlavná vec, že pred piatimi rokmi bol Robert Fico kritizovaný, lebo ako premiér nemohol kandidovať za svoju stranu Smer za prezidenta. Maroš Šefčovič pri kandidatúre na post hlavy štátu prerušil pôsobenie v Európskej komisii a kandidoval ako politicky nezávislý.

Môžete Vy ako nezávislý prezident zakladať a propagovať svoju politickú stranu? Možno po právnej stránke je to v poriadku, ale prečo ten dvojaký meter? To už s tým nemôžete vydržať do polovice júna, to si hovoríte, že ste nadstranícky prezident??! Ešte aj pani Čaputovú ste podporili po voľbách ako budúcu prezidentku a na jej propagáciu využívate aj svoju pozíciu prezidenta SR. Do funkcie Vás zvolili občania a nie miliardár George Soros. Je to v poriadku?

Môže Kiska z pozície prezidenta propagovať svoju budúcu stranu? Je to v súlade s ústavou, zákonmi či morálkou? Zdroj: Open in new window

Alebo je to tak, že spoliehate na predčasné voľby a preto nechcete nič zmeškať???

Pán prezident možno by Vám neuškodilo vyjsť si do prírody napr. na koni, ako to robil Tomáš Garrigue Masáryk a tam porozmýšľať nad svojim konaním.

 Ilustračné foto

Ilustračné foto