Kiska potrebuje pampersky

9. apríla 2019, kormidlo, Aj na vysokom poste platia zákony rovnako

A nie prevziať moc. Strana kde sa chce zaradiť ho odmieta a je otázkou času, keď ho začne nenávidieť. Takže na tie pampersky by si Kiska už mal začať zvykať lebo termín odovzdania prez. funkcie sa nezadržateľne blíži a strach z toho, že pôjde do väzenia o to viac narastá.

Už sa objavujú články v ktorých Kisku začínajú posúvať na smetisko slovenských dejín a pritom jeho strana ešte ani neexistuje. Reálny predpoklad je, že Kiska sa kandidátom na premiéra pre nastávajúce voľby nestane. A pochybujem o tom, že sa niekedy premiérom staneJeho motívom zostať v politike sú totiž jeho zločiny z minulosti, a tie chce pôsobením v politike zakrývať.

Kiska nejde do volieb vyhrať. Nato nemá tých 40 % preferencii, ktorými sa ešte nedávno oháňal, že podporujú vznik jeho novej strany, je to mýtus. V skutočnosti, ak má 9 % tak ešte aj tých je veľa. Kiska ide získať voliča, ktorý voliť nechodí, aby odtiahol čo najviac hlasov pronárodnej scéne a posilnil opozičnú koalíciu.

Keď sa pozriem na počet hlasov koľko ich získal v prez. voľbách Harabin, tak mi to vychádza, že Kiska sa nebojí Fica, ale najviac sa bojí Harabina.

Harabin dostal ponuku stať sa tvárou novej politickej strany. Strana nesie názov Hlas ľudu. Ak pred parlamentnými voľbami bude táto strana správne odpálená, tak na Slovensku vybuchne, ako dynamit.

Slováci už 30 rokov veria politikom. Tí sa tvária, ako keby každý z nich bol odborníkom na ekonomiku, energetiku, kultúru či životné prostredie. Ale jeden človek nemôže dokázať tvoriť rozumné rozhodnutia v toľkých oblastiach spoločenského života. Teraz sa terajší prezident a skrachovaná bývalá premiérka búchajú do pŕs, že chcú meniť jednu mafiu za druhú?

Slovensko má dostatok odborníkov, ale ako vidieť v našom štáte rozhodujú peniaze a nie zdravý rozum. 🙁