Nezvolili sme ich ani po druhýkrát, no a čo?

20. februára 2019, kormidlo, Bohužiaľ aj toto sa deje v našej spoločnosti!

Veľká p… je vás po tom, prečo sme ich nezvolili! Mám na to svoje páky, a tým predsedom ÚS aj tak budem! Fico sa vyhýba novinárom a neodpovedá im na otázku: Prečo jeho strana ani po druhýkrát nezvolila ústavných sudcov? (A tak nejako vidím jeho reakciu, ktorú som napísal v úvode blogu, veď všetkým povedal, že on nebude len taký nejaký sudca, chce byť rovno predsedom).

Miroslav Číž sa kriticky vyjadril na adresu Kisku… Vládny Smer trvá na tajnom hlasovaní. Fico nechce, aby si Kiska vyberal sudcov spomedzi zvolených ústavných sudcov. Ráta s precedensom, ktorým sa funkčné obdobie súčasným ústavným sudcom dá predĺžiť.

Taktika polit. strany SMER-SD je nad slnko jasnejšia, ešte aj roztržka medzi premiérom Pellegrinim a jeho šéfom Ficom bola iba krycím manévrom pre voličov.

K špekuláciám, že predseda SMERu sa bude aj naďalej uchádzať o pozíciu sudcu Ústavného súdu sa sám Fico vyjadril: Definitívne sa o túto funkciu už nebude uchádzať. Ale pripustil takúto možnosť o 12 rokov. (Už aj z mesiaca na nebi musí byť vidno do kotla SMER-SD, že čo sa tam povie v jeden deň, tak na druhý deň to už neplatilo resp. nemusí platiť).

 Ešte aj ten mesiac sa musí červenať z toho, čo sa na Slovensku deje. :-(

Ešte aj ten mesiac sa musí červenať z toho, čo sa na Slovensku deje. 🙁

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V prípade ústavných sudcov bude Smer aj naďalej trvať na tajnej voľbe. – Neustále si kladiem otázku, čoho sa tí smeráci boja, že ani za Boha nechcú pripustiť verejné hlasovanie? Nebude to iba tým, že to takto Fico rozhodol a hotovo?! Asi by si Fico mal konečne uvedomiť, že na svojej tvrdohlavosti stroskotal aj Mečiar. No možno si je istý tým, že tými svojimi sociálnymi balíčkami už natoľko ovplyvnil väčšinu voličov, že mu tieto prehrešky budú aj naďalej tolerovať.