Som predsedom NR SR a nejaká cigánočka sa tu nebude rozdrapovať!

28. januára 2019, kormidlo, Slušnosť sa už nenosí ani v parlamente!

S ožranom Slotom sme si toho užili naozaj dosť – v časoch, keď bol predsedom SNS – a všetci sme si naivne mysleli, že potom, čo túto funkciu začal zastávať kapitán Danko, takže už budú navždy zažehnané extempore, aké nám tu navystrájal Slota.

Ale ako vidieť v osobe kapitána Danka sme sa strašne zmýlili, takmer niet dňa, aby nás neohúril niečím, čo až príliš zaváňa kriminálom. No a teraz, keď poslankyňa Nicholsonová mu vytkla, že podvodom získal diplom za svoju rigoróznu prácu, tak náš najvyšší kapitán, (ktorý by sa v tejto funkcii mal honosiť hodnosťou prinajmenšom generál) si ju dovolil v rozhovore v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike nazvať cigánočkou. „Ja som legálne titul dostal, legálne ho používam a na mňa nejaká cigánočka z SaS si nebude dovoľovať.“ Zdroj: Open in new window – Takto reaguje človek, ktorý by mal byť vzorom slušnosti všetkých Slovákov. Ale ako vidieť na slovenskej scéne sa už slušnosť nenosí, čím väčší grázel, tým má väčší obdiv a potom mu z toho stúpa sláva do hlavy až tak, že sa už ani nedokáže kontrolovať.

No vyzerá to tak, že ak tohto človeka poslanci NR neodvolajú z funkcie (lebo zavrieť ho nemôžu, chráni ho poslanecká imunita), tak sa máme naozaj ešte načo tešiť. 🙁

 Aj taký je život niektorých ľudí na Slovensku.

Aj taký je život niektorých ľudí na Slovensku.

 

 

 

 

 

 

 

Pán kapitán, čo dobrého ste urobili, aby sme nemuseli takto žiť?!