Už sa to blíži, Fico nám zaspieva. . .

23. januára 2019, kormidlo, Keď sa dvaja kohúti bijú na jednom smetisku

s pánom Bohom, idem od vás, neublížil som nikomu z vás… Kiska ho nevymenuje za ústavného sudcu.

Dnes sa v médiách najväčšia pozornosť sústredí na trojnásobného premiéra Roberta Fica. Z osemnástich kandidátov zvolených parlamentom v tajnej voľbe, vymenuje prezident Kiska deviatich, no z okolia prezidenta unikajú informácie, že Kiska Ficovi šancu nedá.

„Prezident mal Ficovi sám odkázať, že aj keď ho parlament za sudcu zvolí, do sudcovského kresla ho odmietne vymenovať, napísal podľa „dvoch dobre informovaných zdrojov“  Denník N.“

„Na bližšie nešpecifikovanom stretnutí Kisku s dvojicou Fico – Pellegrini mala byť prezidentovi ponúknutá alternatíva, aby si vybral dvoch kandidátov na sudcov zo 40 prihlásených záujemcov a na oplátku by vymenoval Fica za sudcu ÚS. Prezident to však údajne odmietol.“ – Zdroj: Open in new window  – Preto sa hovorí, že Fico už stratil záujem uchádzať sa o túto funkciu.

„To, čo sa deje Robertovi Ficovi, by mohlo vzbudzovať súcit. No to by Robert Fico musel sám chápať, čo slovo súcit znamená. Musel by ho mať s inými a musel by oľutovať všetko to zlé, čo on a jeho vlády napáchali na Slovensku.“ Zdroj: Open in new window

O prezidentovi Kiskovi a o jeho pofiderných nákupoch pozemkov – za ktoré vyplatil príliš nízke sumy – som už nedávno písal tuším v štyroch – piatich blogoch, takže sa už k tomu nechcem vracať, ale ak je pravda to, čo o ňom písali média, tak si treba položiť otázku: Aké dôkazy a aké dôvody má Kiska proti Ficovi?? Ak ich má, tak nech ich verejne predloží! – a tým dokáže, že Fico spraví najlepší skutok, keď sa zachová – ako v nie tak dávnej dobe bývalý premiér V. Mečiar -, ktorý nám všetkým – Slovákom – zaspieval teraz už známu pesničku – a pri tom nám mával rukou spôsobom, ako keby cestoval na inú planétu a nikdy viac sa už nechcel vrátiť späť.

Kiska je podozrivý z podvodov a napriek tomu je naďalej prezidentom SR – čo vy na to Slováci?!