Pán Fico, žeby predsa len tie predčasné voľby. . . ?

15. augusta 2018, kormidlo, Politika

Pán Fico, cítite, že tým predčasným parlamentným voľbám sa – s najväčšou pravdepodobnosťou – nevyhnete a práve preto kydáte hnoj na Kisku? Chcete, aby odstúpil alebo sa riadne venoval funkcii.

No s tým, že inak Kiska skončí ako najsmutnejší politický príbeh – s tým by som si ja na Vašom mieste až tak istý nebol.

Kritizujete Kisku za jeho slová, že Vašu stranu zaplietol do únosu Vietnamca a svoju funkciu zneužíva na vlastné politické ciele. Vy tvrdíte, že: „ide o hanebnú lož a krivé obvinenie Smeru.“

Váš terajší zástupca na poste premiéra Peter Pellegrini vytkol Kiskovi, „že hovorí o Slovensku ako o mafiánskom štáte.“ Vy tvrdíte, že: „To len preto, že vyplávali na povrch jeho daňové a volebné podvody.“ – Lenže ani Kiska, ani Vy nemáte žiadne dôkazy, takže podľa toho ste obaja rovnakí klamári.

Tvrdíte, že Kisku vo svete neberú vážne, lebo doposiaľ nedostal pozvánku do Bieleho domu či Kremľa. A na druhej strane tvrdíte, že Kiska vedie neférový politický súboj v rozpore so zákonom. Zdroj: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/480376/

Pán Fico, podľa mňa tu niečo poriadne smrdí. Vy ako dlhoročný politik a bývalý niekoľkonásobný premiér slovenskej republiky – viete, že v prípade prezidenta Kisku je niečo v rozpore so zákonom a doposiaľ ste na neho nepodali trestné oznámenie! Pýtam sa prečo? Nebude to skôr preto, že aj Kiska vie o Vás niečo, čo ste spravili Vy v rozpore so zákonom?

Ladislav Serenča