SMER-SD chce odstaviť Kisku

8. augusta 2018, kormidlo, Politika

Vraj predčasnými voľbami. Prečítal som si titulok a dobre som sa zasmial. Neodpustím si túto poznámku – nezabúdajte na známe porekadlo: Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne. A presne toto sa stane, lebo ak na Slovensku niekto usiluje o predčasné voľby, tak je to pán A. Kiska.

Neviem, ale nadobúdam dojem, že pán Kiska, tým, že plánuje založiť novú politickú stranu, tak takouto formou usiluje o to, aby mu voliči už teraz prejavovali svoju náklonnosť. (Podobne tomu bolo aj v prezidentskej predvolebnej kampani, keď sa pán A. Kiska nechával zviditeľňovať na veľkých bilbordoch rok pred voľbami.)

Vraj medzinárodný škandál únosu vietnamského občana vyvolal pobúrenie občanov a to nie len na Slovensku, ale v celom svete…

Čižnár s Pellegrinim a Ficom kritizovali Kisku a prezident im to oplatil nedôverou ministerke vnútra Denise Sakovej. Už od chvíle, keď ju vymenoval do funkcie ministerky vnútra jej nedôveroval, a od samého začiatku ju považoval za predĺženú ruku Roberta Kaliňáka.

Dovolím si tvrdiť, že slovenská verejnosť nevie identifikovať občana Vietnamu a preto tento škandál ani nebude dôvodom na predčasné voľby. A ak by predsa len došlo k predčasným parlamentným voľbám, tak skôr by to bola práca pána Kisku a niektorých opozičných strán, lebo tie sa tých predčasných volieb nevedia dočkať. (Veď usilujú o to už viac ako dva roky.)