NATO nám vyčíta ruské stíhačky MiG-29

8. júna 2018, kormidlo, Politika

Milí Američania, nevidím žiadny problém, dodajte nám vaše stíhačky F-16. Len vás prosím nežiadajte za ne platbu, my totiž na to peniaze nemáme.

Čo je jedenásť kusov stíhačiek pre Ameriku?

Amerika na vojny vo svete – v ktorých pôsobí jej armáda – vyhadzuje úplne zbytočne miliardy dolárov – a tými vojnami nakoniec aj tak nič užitočného nespravia. Jediný kto na tých vojnách má úžitok, sú výrobcovia zbraní. Čím viac tých stíhačiek „nepriatelia“ USA zostrelia, tým je to pre výrobcov osožnejšie lebo môžu vyrábať ďalšie, takže tých 11 kusov, ktoré by USA darovali Slovensku by sa mohli vtesnať k počtu tých zostrelených – tým by zabili dve muchy jednou ranou – oslabili by Rusko aj EÚ.

Lenže BBC – Britskú televíziu viac ako ruské stíhačky trápi to, že na základni NATO sa o stíhačky ešte stále stará tucet ruských technikov. (Stíhačky stoja v hangároch na letisku Sliač.)

Zdroj http://www.topky.sk/cl/11/1715437/BBC-nakrutila uvádza: reportér BBC pritvrdil a vyčítal kompetentným, že: „aj keď sa čoskoro objavia nové lietadlá, stále je tu šanca, že ruskí technici budú na Sliači pracovať ešte niekoľko rokov.“

Aký záver z toho plynie? Nebude to skôr o tom, že NATO chce na našom území rozmiestniť – podľa možnosti, čo najskôr – svoj bojový arzenál namierený proti Rusku? Myslím si, že práve tu je pes zakopaný.