Drsný odkaz hercovi Marošovi Kramárovi

27. apríla 2018, kormidlo, Nezaradené Politika

„Prosím vás, už odíďte, chceme nové voľby. Chceme nových ľudí a hlavne slušných ľudí,“ dodáva Kramár.

Pán Kramár, taktiež sa pripájam k Vášmu odkazu, ale mám iba jedinú podmienku, aby ste na protestoch hlásali, že: Chceme nových ľudí a hlavne slušných ľudí, ale nikoho z tých politikov, ktorí sú na vysokých postoch v terajšej vládnej koalícii, ale aj tých, ktorí sú v opozícii!

Totiž aj v minulosti boli herci hlavnými manipulátormi slovenských voličov – takmer pri všetkých predošlých parlamentných voľbách – a sami sa mohli presvedčiť, že podporovali tých politikov v ktorých sa nakoniec aj oni – sami – sklamali.

Takže konečne predíďme tomu, aby sme už o pár mesiacov – prípadne rokov – nemuseli znovu ľutovať to, že čo nám predčasné voľby dali a hlavne to, aký prospech z nich malo Slovensko a jeho občania?!

P.S.

V referende by mal na prvom mieste figurovať bod, ktorým by sa určil prísny zákaz kandidovať do parlamentných volieb tým občanom, ktorí tieto posty už zastávali – poniektorí aj viacnásobne, ale nič užitočného pre Slovensko a jeho občanov nespravili. (Všetci veľmi dobre vieme o kom hovorím, takže hádam, že tu nemusím uvádzať konkrétne  mená…)