Prečo to stále robíme, keď 97% prípadov chemoterapie sú zbytočné?

22. marca 2018, kormidlo, Nezaradené Zdravotníctvo

Doktori zistili, že chemoterapia údajne nedokáže identifikovať a zabíjať rakovinové bunky. Pravda je taká, že ničí všetko k čomu sa dostane. (Takže ničí nielen rakovinotvorné bunky – ale aj tie zdravé). Istý lekár to charakterizuje ako podávaný jed, – lebo zabíja aj živé a užitočné bunky – takže človeka praktický zabíja. Negatívne vplýva aj na imunitný systém – oslabuje ho a v dôsledku toho sa stáva neschopným dostatočne chrániť telo pred inými chorobami. Jeho zlyhanie môže viesť až k smrti.

Až 67% pacientov – trpiacich na túto zákernú chorobu – umrelo na infekcie, ktoré boli zapríčinené zlyhaním imunitného systému. Lieky, ktorými boli liečení mali agresívne až toxické účinky.

Doktor Matheho sa vyjadril: „Keby som ochorel rakovinou, nikdy by som nešiel na štandardné centrum liečby rakoviny. Obete rakoviny, ktoré žijú ďaleko od týchto centier, majú šancu.“

Štatistiky ukazujú, že súčasné liečby rakoviny dokonca zhoršujú príznaky choroby. Podľa Dr. Jonesa, je liečba rakoviny neúspešná až v 97% prípadov. Doktor tvrdí, že chemoterapia je ponúkaná len preto, lebo to pre medicínu predstavuje veľký biznis. Peniaze získané takýmto spôsobom sa im náramne hodia. Zdroj: https://trendweb.sk/doktor-chemoterapia/

Svetlo sveta uzrela aj správa, že pacienti trpiaci rakovinou prsníka, ktorí odmietli klasickú liečbu chemoterapiou sa dožili 4 krát dlhšieho času ako tí, ktorí ju absolvovali. (Veľké množstvo ľudí umiera na túto chorobu po začatí liečby už do niekoľkých týždňov).

Zhodou okolnosti mám známeho, ktorému vlani kvôli rakovinotvorným bunkám odstránili žalúdok. On sa našťastie ako tak ešte drží pri živote, ale nedávno mi hovoril, že v tom istom čase ako jemu odstránili žalúdok aj pacientovi, ktorý s nim ležal na izbe, no žiaľ už to má za sebou. Pred operáciou údajne vážil 120 kg a po chemoterapiách schudol o 70 kg. (Či v jeho prípade bola príčinou smrti nadváha, to mi už povedať nevedel??)