Vivat Slovakia – po 28 rokoch prišli Slováci konečne k rozumu.

5. novembra 2017, kormidlo, Nezaradené

Totálna porážka Smeru a kotlebovcov – konečne zvíťazil zdravý rozum. Trvalo to síce o niečo dlhšie, ako som to Ficovcom a Kotlebovom predpovedal (či už v debatách pod článkami niektorých médií, ale aj v niektorých mojich blogoch tu na blogu PRAVDA), ale chvalabohu, že viac Slovákov bolo rozumnejších, ako tých zaslepencov s klapkami na očiach, ktorí svojich predsedov videli vždy, ako polobohov, a nikdy sa ani na chvíľu nepozastavili nad tým, že nie všetko, čo hlásali bola pravda, respektíve zo strany voličov ani nebola snaha overiť si, či to čo im sľubovali na predvolebných mítingoch, či to aj splnili?!

Samozrejme, ešte stále to nie je také ružové, ako by som si to prial (dovolím si tvrdiť, že nie som sám, že takých ako ja sú 10 -100 tisíce Slovákov), ale verím, že postupne ten „smradľavý hnoj, ktorý nám ešte stále leží v niektorých samosprávach, v NR SR, ale aj v Úrade vlády,“ že sa už čoskoro z týchto inštitúcii natrvalo vyparí.

Všetko už záleží len na občanoch, či budú naďalej, iba veriť sľubom politikov, ktorých si zvolili, alebo ich budú aj kontrolovať!  Najmä ich politickú prácu, či už v jednotlivých úradoch samospráv, no hlavne v NR SR a v Úrade vlády SR!

Držím palce všetkým slušným Slovákom, aby už nikdy nezažívali zbytočné stresy na úradoch, súdoch, ale aj na svojich pracoviskách, aby sa nemuseli zaoberať rečami o neschopných politikov, skôr, aby to bol pravý opak, aby ich stále iba chválili, že robia (a dúfam, že aj robiť budú), všetko tak, ako to svojim voličom, ale hlavne všetkým občanom SR pred voľbami sľubovali.

PS

Ale, poniektorí politici by sa ešte stále mohli ďalších 20 rokov vyhovárať na komunistov. Lebo aj to ešte stále hrozí! (Dúfam, že sa voliči už dostatočne poučili, že politikov je potrebné aj kontrolovať (čiže ich pracovnú činnosť) a nie iba im slepo dôverovať!!!