Slováci už neštrajkujte, už aj tak nič viac nedosiahnete!

14. februára 2013, kormidlo, Nezaradené

Zamyslíte sa trochu nad tým prečo vás k tomu vyzývam. V mojich blogoch dosť často poukazujem na neprávosti Vlády voči svojmu národu a hlavne občanom – zamestnancom, ktorá vďaka ich daniam žije a funguje. (A mnohí diskutéri, najmä tí, čo fandia SMER-u ma kvôli tomu „bombardujú“!)

Ilustračné foto Autor: TASR

O tom, že len samotné odbory v našej krajine nestoja ani za deraví groš, myslím aj škoda hovoriť… (Iba tak mimochodom túto vetu som pred dvoma dňami napísal v jednom z mojich blogov.)

Čo myslíte, prečo asi som to tak v blogu napísal, že odbory stoja za hov..? Veď u nás je všetko postavené tak, že iba s odbormi Vláda rokuje. Je to pochopiteľne, že takto sa zamestnanci ničoho lepšieho nedočkajú, lebo tie odbory sú už dávno zapredané a slúžia ako lokaji tým, čo celý národ iba vodia za nos!

Kvalitné odbory musia mať dostatok finančných prostriedkov nato, aby dokázali vydržať v štrajku aj mesiac, keď je to potrebné! Lenže naši odboroví predáci sa postarali a starajú v prvom rade o seba, a ešte aj tie „biedne“ prostriedky, čo vyzbierali a vyzbierajú od zamestnancov – (čiže svojich odborárov) premrhali všade inde, len nie tam kde by ich premrhať mali!!! (Samozrejme, že teraz v prípade štrajku sa vyhovárajú, že nemajú na mzdy pre zamestnancov. Lenže odbory mali od počiatku viesť zamestnancov – odborárov k tomu, že nech prispievajú svojimi vyššími čiastkami do odborov a že v prípade ak ich bude zamestnávateľ vydierať, tak zasiahnu poriadne tvrdo a neustúpia, kým nedosiahnu to, čo po nich ich odborári vyžadujú!)

P.S. Prosím tých, čo fandia smerakom, aby to nebrali tak, že silou mocou mi ide len o to: poburovať národ proti terajšej Vláde. Tie štrajky totiž už mali byť ešte za Vlády Mečiara a určite by to s tou biedou na Slovensku nedopadlo až tak, ako to je žiaľ teraz, no ak národ ani voči tejto Vláde nepritvrdí, tak bude len a len horšie!!!