Pán Fico, išli ste sa „poka. . . “ zo zosmiešňovania prezidenta I. Gašparoviča a . . .

12. februára 2013, kormidlo, Nezaradené

Stačí sa len pozrieť trochu na Západ k našim susedom Čechom, ako oni zosmiešňujú svoju hlavu štátu. Pochybujem o tom, že to okrem neho trápi ešte aj niekoho iného. A ak tak iba tých, čo si nevidia ďalej od nosa lebo majú na očiach klapky, ako tie kone, ktorým ich dávajú preto aby sa pozerali iba pred seba a nie aj okolo seba!

foto: Herbert Slavík

Zeman má na oficiálnom portréte zopnuté ruky pod bradou. „Ide o novinku, keďže u predošlých prezidentov bolo zvykom, že na fotografii bol zobrazený vždy len detail tváre. V Česku neexistuje predpis, ktorý by upravoval podobu prezidentského portrétu a tak sa fotograf s fantáziou mohol pri fotení vybúriť.“

Česi sa bavia na Zemanovom portréte: Takto si ho podali!

Vynaliezavosť Čechov sa naozaj nedá zaprieť. Novozvolený český prezident zverejnil svoj oficiálny portrét a v priebehu niekoľkých hodín sa stal hitom sociálnych sietí. Na internete sa totiž začali objavovať vtipne upravené verzie portrétu. Pozrite si ich.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Na internete sa však objavilo hneď niekoľko upravených alternatívnych portrétov, na ktorých Zemana zobrazili s rukami v putách, ďalším Zeman so zopnutými rukami pripomína obraz svätca či Mr. Burnsa zo Simpsonovcov“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: http://www.topky.sk/cl/11/1340046/Cesi-sa-bavia-na-Zemanovom-portrete–Takto-si-ho-podali-

Na záver: Všade na svete si z politikov robia veľkú prču, len u nás to akosi nejde, no radšej to už ani vlastnými slovami ďalej nejdem komentovať, lebo naozaj nestojím o tie primitívne názory poniektorých diskutérov, ktorí sa tak radi prezentujú aj pod mojimi blogmi.