Mladí zo Smer-u opúšťajú niekoľko klubov!

11. februára 2013, kormidlo, Nezaradené

A podľa podpredsedu Brixiho odchádzajú tí, ktorí to už avizovali. Svoje kluby rušia na Záhorí i v Banskobystrickom kraji. Ako dôvod svojho odchodu z MSD uvádzajú nespokojnosť s činnosťou krajského koordinátora MSD v Trnave a nového ústredného tajomníka Jána Hrubého.

Doplatky sa zvýšili najmä pri liekoch pre cukrovkárov, srdciarov, onkologických pacientov, pri liekoch na psychiatrické choroby a pri liečbe alergií. Autor: Ivan Majerský, Pravda

A predseda Rady krajov MSD Roman Lebeda abdikoval na svoju pozíciu ešte deň pred snemom. A ako dôvod uviedol, že sa zmenila atmosféra v združení: „V čase, keď som vstupoval do MSD, bola to organizácia založená na úprimných priateľských vzťahoch a snahe pracovať s mladými ľuďmi. Dnes však kvôli mocenským záujmom a budúcim nomináciám prebieha špinavý súboj a intrigy, na ktorých sa nemienim ďalej podieľať. Vyjadril aj obavu, že z mládežníckej organizácie po tejto zmene odídu desiatky aktívnych členov.

No ako vidieť v tom SMER-e to začína poriadne škrípať. Pri mocenských záujmoch sa už totiž priateľstvo naozaj nenosí, a ak tak iba v celkom malilinkej skupine!!!

ODKAZ PRE PREMIÉRA

Pán Fico, nemáte obavu, že kvôli vysokým cenám liekov začnú aj dôchodcovia opúšťať Váš SMER?