Darmo, ale čím bezcharakternejší, tak o to viac uznávaný. Že kto?

12. decembra 2012, kormidlo, Nezaradené

Predsa R. Schuster. Teraz vďaka jeho šustrovaniu hrozí Košiciam, že prídu o 14,5 milióna eur (437 miliónov korún) a tak po dvojmiliardových dlhoch (ešte z čias jeho primátorovania, ktoré budeme my Košičania ešte dlhé roky splácať) nás čaká ďalšie rekordné odškodné za prehratý spor v kauze Strelingstav pre neplatné odstúpenie od zmluvy z roku 1994 a budeme to znovu my, čo to budeme musieť zaplatiť.

Rudolf Schuster Autor: Roman Benický, Pravda

 

Splatíme to niekedy v roku 2026. Len je otázne, či tento prípad je dostatočným ponaučením pre občanov Košíc???

Mesto nemá dostatok peňazí na dôležitejšie veci a tak už zdražilo cestovné, školné, sociálne služby a naposledy zvýšili aj dane z nehnuteľností.

Rudolf Schuster, teraz miesto toho, aby ho brali súdy na zodpovednosť zato, čo v minulosti vykonal, tak teraz preberá ocenenia za svoje turistické hobby. Jednou z posledných je tohtoročné za fotogalériu, ktorú spravil na Južnom póle.

Úprimne fandím ľuďom, ktorí takým koníčkom holdujú, ale myslím si, že taký bezcharakterný človek, akým sa stal R. Schuster by mal za svoje zle rozhodnutia niesť dôsledky. No, žiaľ na Slovensku sme si už zvykli nato, že také veci už pokladáme za úplne samozrejme a tak sa nám bývalí komunisti rehocú popod fúz, že akí sme len sprostí…