Pán Fico, konečne máte prípad, ktorý Vašej vláde pomôže s vyriešením učiteľských platov

9. novembra 2012, kormidlo, Nezaradené

A ani pán minister D. Čaplovič nebude musieť donekonečna tvrdiť, že im nemôže zvýšiť platy viac ako o 5 %.. Totiž už teraz si dovolím tvrdiť, že učiteľom budete môcť zvýšiť mzdy nielen o 10 % na ktorých učitelia trvajú, ale budete môcť spraviť veľké gesto tým, že im budete môcť zvýšiť platy aj o 20 % a pritom ešte zostane aj na platy zdravotných sestier, len je potrebné – dať tento prípad vážne prešetriť!

Ilustračné foto Autor: Václav Lipavský

Sú to čerstvo odhalené podvody v autobazároch. Údajne tí ktorí predávali ojazdené zahraničné auta, tak štátu z ich predaja vôbec neodvádzali dane a kupujúci zákazníci to ani netušili, lebo predajcovia im tie auta ponúkali s výhodnou zľavou. (Veď načo by ich aj predražovali, keď na neodvedených daniach ušetrili neskutočné milióny eur…)

P.S. Všetci vieme, že tento prípad je iba kvapkou v mori, lebo takých prípadov s únikmi na daniach je v našej krajine podstatne viac, ale ak sa Vašej vláde podarí aspoň tento jeden prípad dotiahnuť do úspešného konca, tak si dovolím tvrdiť, že už toto bude veľkým zázrakom, lebo všetko nasvedčuje tomu, že s veľkou pravdepodobnosťou aj advokát Valko v takejto nekalej činnosti niekomu príliš prekážal a preto ho pre istotu – umlčali naveky. 🙁