Manželku pripútal na reťaz, keď rodila a pálil jej prsia!

12. júla 2012, kormidlo, Nezaradené

Tento prípad je však o to smutnejší, že tento netvor je údajne českého pôvodu a v Západnej Virgínii na svojej farme zotročoval a mučil svoju ženu desať rokov a okrem iného ju držal doma v putách, keď dvakrát rodila.

Týrané ženy sa nemôžu spoľahnúť ani na štát, ktorý by im mal zabezpečovať právnu pomoc či chránené priestory. Autor: Shutterstock

 

Matka jedno z detí potratila, keď ju ten netvor udrel silno do brucha, potom ho zakopal na pozemku svojej rodinnej farmy.  Ich druhé dieťa síce prežilo, ale údajne lekárskej starostlivosti sa mu nikdy nedostalo.

V stredu tridsať-sedemročného Petra Lizona uväznili. Jeho manželku totiž našli v úkryte neďaleko jeho domu. Na zápästí a členkoch  mala jazvy, ktoré jej zostali po spútaní kovovými reťazami.

Akoby mu ani to nestačilo, tak ten netvor svoju štyridsaťtri-ročnú manželku Stephanie nielen surovo bil, ale ju ešte pálil žehličkou a panvicou na chrbte a na prsiach a vážne jej poranil nohu poľnohospodárskym náradím. Musela pred ním kľačať, a to vždy, keď vstúpil do miestnosti.

ZDROJ: Topky

P.S.  V momente, keď som si prečítal iba titulok, tak prvé čo ma napadlo bolo, že ak by som bol v jeho blízkosti, tak by som ho rezal dovtedy kým by nevypustil dušu!