Budú ministri sexovať častejšie, alebo už začnú riešiť rómsky problém?

2. júna 2012, kormidlo, Nezaradené

Pán premiér vo Vašom programovom vyhlásení figuruje jedna z najťažších úloh a tou je zvýšenie počtu detí.

Neodpustím si malú poznámku hneď v úvode blogu, že pokiaľ by toto bol Váš cieľ, tak boli by ste to riešili aj počas obdobia, keď ste tento post zastávali v rokoch  2006 – 2010!

Dovolím si byť trochu uštipačným a uvediem Vám príklad, ako by sa dala táto úloha v našej krajine veľmi ľahko vyriešiť: jedno naše etnikum sa veľmi snaží v posteli a dosahuje aj rekordné výsledky. /A ak treba, vedia to riešiť aj incestom/. Zatiaľ je to síce iba minorita, ale majú dokonalé „rodiace mašiny“ a pri tolerancii, akú naše orgány tejto minorite poskytujú, tak v ich kruhoch nie je problém aby tými rodiacimi mašinami boli už aj 9 -10 ročné dievčatá. Takýmto spôsobom by sa o pár rokov Slovensko mohlo pýšiť vysokým nárastom obyvateľstva a Vaša vláda by ani nemusela robiť nejaký veľký zásah v rozpočte. Stačilo by len stanoviť, že rodina, ktorá bude mať viac ako štyri deti, tak na každé ďalšie dieťa dostane vyššie rodinné prídavky trebárs o 15 eur . – Nech nežeriem :-)). No a samozrejme tým oveľa mladším mamičkám dať tie vyššie rodinné prídavky už aj na prvorodenca.

Problém by bol „iba“ ten, že títo ľudia na svet síce vedia priniesť nový život, len je otázne, ako majú tých svojich potomkov uživiť? Veď väčšina z nich nemá žiadnu prácu! (Ale netreba zabúdať ani na to, že mnohým z nich sa ani pracovať nechce!)

Takže také riešenie Slovensko určite nepotrebuje!

Ilustračné foto. Autor: SHUTTERSTOCK

Pán premiér myslím si, že Vám nemusím ani vysvetľovať to, ako by to potom dopadlo, ak by k takému niečomu naozaj došlo, lebo ľudia terajšej minority by celkom pochopiteľne začali stavať svoje narýchlo zbúchané príbytky na súkromných pozemkoch terajšej majority a majorita (zatiaľ) by húfne opúšťala svoje obydlia a utekala by preč za hranice, len aby si zachránila svoj holý život.

Takže pán premiér, naozaj nechceme po Vás ani po vašich ministroch aby viac sexovali a mali viac vlastných potomkov, lebo o tých sa naozaj treba starať a tým pádom by mali o mnoho menej času na svoju prácu. (Veď, ak sa nemýlim, tak preto prijali také dôležité funkcie, aby aj tento problém riešili!)

Dobre vieme, že napr. slovenské súdnictvo nebude zo dňa na deň zásadne iné ako slovenská spoločnosť, ktorá funguje na princípe čierneho pasažierstva, ostrých lakťov, predbiehania sa v radoch, či pokútnych vybavovačkách pre seba a pre svojich známych a nakoniec je ešte vnímaná tak, že sa jej to pripisuje ako šikovnosť. Ale od toho ste tu Vy a Vaša vláda, aby sa aj slovenskí sudcovia správali tak, ako sa to od nich očakáva!