Sulík, Bugár a Matovič iba potvrdzujú to, prečo chceli predčasné voľby…

16. marca 2012, kormidlo, Nezaradené

Pravica sa opäť hádala. Jej politici sa tentoraz mali dohodnúť na obsadzovaní stoličiek v Národnej rade a jej výboroch. Najväčšia diskusia sa však točila okolo podpredsedníckeho kresla v parlamente. A bola vraj búrlivá.

Kresba karikaturistu Danglára na aktuálne politické dianie. Autor: Danglár, Pravda

Vo štvrtok Matovič nazval Bugára chrapúňom, dnes mu tak ešte nepovedal, ale, ak niekto vrážal druhému dýku do chrbta, tak potom je chrapúň, uviedol Matovič.
Bugár potvrdil, že rokovanie bolo napäté. „Ak ma niekto nazve chrapúňom, musím reagovať,“ uviedol. Dnes už však na pod-predsedníckom kresle netrval a pripustil, že aj o tejto funkcii sa dá diskutovať. Naznačil, že kompromis by mohol byť možný výmenou za jedno z predsedníckych kresiel vo výboroch.
Obyčajní ľudia zatiaľ o predsedoch výborov nehovoria.
Richard Sulík potvrdil, že jeho strana si nárokuje na dve kreslá v parlamentných výboroch. Mal na mysli hospodársky výbor a chcú podpredsedu výboru pre financie, ale aj samotný Sulík by rád zasadol do výboru pre poľnohospodárstvo, keďže podľa neho konečne nastal čas, aby tam bol aj ekonóm.
KDH nechce špekulovať  o tom kto by mal byť ďalším podpredsedom parlamentu. Figeľ tvrdí, že zatiaľ nepozná návrh Obyčajných ľudí. Most-Híd vraj navrhuje práve svojho predsedu Bélu Bugára.
ZDROJ: http://spravy.pravda.sk/
Neviem ako vám milí čitatelia, ale mne to vychádza tak, že ta „svätá“ pravičiarska trojica Sul, Bug, Mat, sa poriadne prerátali, lebo naivne verili, že už majú voličov tak perfektne zmapovaných, že ak sa oni postarali o predčasné voľby, tak v predčasných voľbách práve ich stranám dajú voliči najviac hlasov, ale strašne sa prerátali a voliči im to aj poriadne spočítali.
A nechápem na kieho čerta sa Sulík trepal do kresla predsedu NR SR /za vlády I. Radičovej/, keď teraz zrazu tvrdí, že vo výbore pre poľnohospodárstvo, by tam bol ekonóm jeho formátu?!
Ako vidieť pravicoví politici sa ešte stále nepoučili z toho, že tie ich hádky iba viacej nahrávajú SMERu, ešte šťastie, že ak sa pozícia na funkciách nedohodne, tak  rozhodovať bude SMER lebo pravičiari by sa ešte stihli postarať o to aby boli ďalšie predčasné voľby.