Vidíš Mikinko, toto si mal spraviť už minimálne pred 2 rokmi

12. marca 2012, kormidlo, Nezaradené

Dzurinda končí ako predseda. To, čo si želalo veľké množstvo voličov SDKÚ, sa napokon naplnilo. Po zjavnom neúspechu strany vo voľbách, v ktorých získala len 6,09 %, sa Mikuláš Dzurinda rozhodol nekandidovať na post predsedu.

Autor: TASR

 

„Preberám plnú politickú zodpovednosť za to, že stredopravé strany nedokázali zostaviť vládu a SDKÚ-DS nedokázala prispieť tak, ako má potenciál prispievať,“ vysvetlil Dzurinda s tým, že bude podporovať kandidatúru Lucie Žitňanskej na lídra strany.
K výmene podľa jeho slov dôjde prirodzeným spôsobom, aký si vždy želal. „Som presvedčený, že pani Žitňanská má všetky predpoklady na reštart našej modrej,“ konštatoval.
http://www.topky.sk/cl/1000113/1303091/Dzurinda-konci-ako-predseda

Ak by to, čo povedal myslel naozaj vážne, tak toto by musel prehlásiť skutočne už minimálne v roku 2010 lebo aj pred voľbami v spomenutom roku bolo všetkým pravicovým voličom jasné, že on už tam predsedom strany dávno nemal byť.

Čo už, škoda len pán Dzurinda, že k takémuto rozhodnutiu Vás museli dotlačiť až samotní voliči, ale chápem, od plného koryta sa veľmi ťažko odchádza a taký krásny plat ako výpravca na Slovensku naozaj nikdy nebudete mať!