KDHcke farizejstvo počas pôstu

11. marca 2012, kormidlo, Nezaradené

Netajím sa tým, že nemám kladný vzťah k politikom KDH, no najviac ma vytočilo ich farizejské správanie priamo v ich centrále, ktoré je zachytené aj v dnešných denníkoch a okrem iného sú v nich aj fotografie o tom ako to tam v noci prebiehalo.
Už o necelý mesiac si kresťania pripomenú ich najvýznamnejší sviatok v roku a teraz v čase pôstu, keď by mali byť vzorom pre všetkých katolíkov práve predstavitelia KDH, tak práve oni si slastne hodovali na pečených prasiatkach.

V centrále KDH sa chystajú oslavy. Predseda Ján Figeľ kontroloval, či je všetko ako má byť. Autor: TASR

 

Voliči KDH, čo vy na to? Nie je toto hnusným farizejstvom z ich strany?
Veď ak sa ohradzujú tým kresťanským hnutím, tak nemali by práve oni byť tými, ktorí by išli ako prví vzorom pre ostatných?
Keď sa už našiel „nejaký dobrý sponzor“, ktorý im tieto prasiatka venoval, nebolo by z ich strany kresťanskejšie ak by tie pečené prasiatka venovali niektorým chudobným rodinám a sami by počas noci zjedli len tie pagáče a štrudle? Za takéto gesto by som ich aj ja pochválil, ale keď o 1:39 už centrálu KDH opustila väčšina členov strany a z pečených prasiat už takmer nič neostalo a na jedenie zostali len pagáče a štrudle, tak zato ich určite nepochvália ani ich voliči.
Líder hnutia nevylúčil povolebnú spoluprácu so Smerom. Či si vie predstaviť dvoj-koalíciu so stranou Roberta Fica a prípadným ziskom ústavnej väčšiny povedal, že KDH ponúklo svoju cestu pre spoločnosť, ktorá ak získa dostatočnú podporu, sú zodpovední za jej naplnenie.
ZDROJ: http://volby.sme.sk/c/6294152/kdh-sa-tesi-ze-je-lidrom-
Pokiaľ ma pamäť neklame, tak predseda KDH pred voľbami tvrdil, že so SMEROM do koálicie v žiadnom prípade nepôjdu a len, čo sa zverejnili výsledky volieb, tak už spoluprácu so SMEROM nevylúčil. Naozaj sa takéto správanie dá nazvať inak ako farizejstvom?