Založ si blog

Špina na Slovensko prichádza z vonka ! !

Ak by ma niekto nazval dôverník konšpirácii, tak by som sa ani neurazil, lebo sám som si to len nedávno priznal, že som príliš dôverčivý a mnohému som uveril, čo nebolo pravdou.

No nedá mi, aby som tu do blogu nevložil to, čo už ani sám neviem kde som to vyhrabal, či to bolo na FB alebo v nejakom denníku, ale to podľa mňa je teraz nepodstatné, skôr ma bude zaujímať názor čitateľov, čiže vás, ktorí ste zaregistrovaní v debate, čo si o tom všetkom po prečítaní budete myslieť???

Takže vraj to prichádza z vonka:

  1. V roku 2016 dostáva Zuzana Čaputová na účet 157-tisíc amerických dolárov od liberálnej mimovládky z Kalifornie.
  2. Partii okolo Progresívneho Slovenska sa okrem toho hrnú peniažky od Nadácie otvorenej spoločnosti. V obrovských sumách.
  3. Čaputovej Via Iuris a ďalšie mimovládky, z ktorých neskôr povstane prezidentská kandidátka, sa zadúšajú grantmi a odrazu patria k najbohatším mimovládkam. Pripravuje sa čosi veľké.
  4. V septembri 2016 je ohlásený vznik Progresívneho Slovenska. Oficiálne vzniká v roku 2017, okamžite získava neuveriteľný mediálny priestor a podporu prezidenta Kisku.
  5. Vo februári 2018 je brutálne popravený mladý novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica. Vražda je vykonaná tak, aby šokovala Slovensko a viedla k politickému otrasu.
  6. Okamžite po vražde liberálne médiá vytvoria konšpiračnú teóriu o zapojení vlády do vraždy. Ľudia na jej základe vyjdú do ulíc. Organizáciu majú na starosti mimovládky, ktoré sú napojené na USA. Zapája sa aj prezident Kiska.
  7. Rozbesnenej ulici ponúknu rozprávkový naratív o boji Dobra so Zlom, o boji Slušného Slovenska proti Neslušnému Slovensku – ľahká detinská skratka, ktorá funguje na jednoduchších emotívnych ľudí, ktorí mozog používajú len pri nákupoch.
  8. Prevrat sa nepodaril, vláda ďalej pokračuje, ale v pozadí ďalej beží zálohový plán – neustála mobilizácia voličov cez odkaz Jána Kuciaka, ktorého vraždu liberáli ďalej zneužívajú.
  9. Nosičom sa stáva kandidátka na prezidenta Čaputová, ktorá vyšla priamo z prostredia mimovládok, ktoré organizovali slovenský majdan.
  10. Slovensko je odrazu oblepené billboardmi Čaputovej. V čase, kedy väčšina ľudí ešte ani netuší, že budú voľby prezidenta, Čaputovej tvár z plagátov ich víta na každej zástavke MHD. Kampaň, ktorá stojí státisíce. Aktivistka Čaputová rozbila prasiatko – financie nie sú problém.
  11. Do kampane je nasadený Mistrík, ktorý do nej investuje pol milióna eur. V rozhodujúcej chvíli však nečakane odstupuje z kampane a vyjadruje podporu Čaputovej. Len tak hádže do kanála pol milióna, zradí svoju stranu SaS a pošle ju na smetisko dejín. Čaputovej tím sa tvári, že Mistrík nedostal nič na oplátku – len ho skrátka pri srdci hreje krásny polmiliónový kozmický pocit, ako pomohol Dobru v boji proti Zlu.
  12. Prieskumné agentúry za tri dni vyženú Čaputovej preferencie na úroveň severokórejskej Strany práce. Voľby neskôr ukážu, že Čaputová má v skutočnosti o takmer 15 percent nižšiu podporu ako v prieskume. Mobilizačný efekt je ale dosiahnutý a agentúry, ktoré pri tomto podvode spolupracovali, sa dnes slnia na výslní televíznych kamier. Bude biznis.
  13. Čaputovej kampaň je podobne jednoduchá, ako v prípade amerických volieb – namiesto programu a hlbších posolstiev len infantilné frázy o dobre a slušnosti. Podstata je rozdeliť Slovensko na dve časti, z ktorých jedna má vyhrať a druhá má byť eliminovaná. Stačí mentálna skratka, ktorú používajú šarvanci na pieskovisku – ja som dobrý, ty si zlý.
  14. Latentne sa ďalej zneužíva vražda Kuciaka, hoci sa už medzitým dávno preukázalo, že s touto vraždou nemala vláda nič spoločné – ale pocit horkosti vo verejnosti pretrváva a mobilizuje ľudí. A tento resentiment živí Čaputovú. Presne s týmto sa počítalo.
  15. Kampaň Čaputovej je pekelne nákladná, ale nikto sa nepýta, odkiaľ na to pezinská aktivistka zobrala peniaze. Takéto otázky totiž médiá označujú za šírenie nenávisti. Blahu dokonca obvinia z antisemitizmu. Čaputová si proti nepohodlným otázkam najme ochranku, čím frašku dokonalo zavŕši.
  16. Liberálna mafia využíva svoje mediálne impérium na to, aby promovalo Čaputovú a šírilo neuveriteľnú nenávisť voči všetkým, čo sa proti nej postavili. Fico je označovaný za mafiána, Blahu hejtujú na dennej báze, všetky alternatívy sú vyhlásené za extrém a zlo, vrátane podpredsedu Európskej komisie, svetovo uznávaného diplomata Šefčoviča.
  17. Zúrivá kampaň priniesla výsledok 40 percent pre Čaputovú v prvom kole. Účasť 48 percent. Čiže v konečnom dôsledku sa liberálom podarilo zmobilizovať asi štvrtinu populácie. Zvyšné tri štvrtiny sa cítia byť Čaputovovou buď ponižovaní, hejtovaní alebo sú celkovo znechutení a politiku ignorujú. Napriek tomu sa Čaputovej tím tvári ako víťaz intergalaktického boja so zlom.
  18. Hoci by mali oslavovať výsledok prvého kola, liberálni trolovia neustávajú. Hneď po oznámení výsledkov sa snažia eliminovať Blahu ako hrozbu a cez novinárske otázky tlačia Šefčoviča do toho, aby sa od Blahu dištancoval. Na Blahovu stenu nabehne stovky liberálnych fanatikov a vulgárne hejtujú polovicu Slovenska. Harabín je zosmiešňovaný, rovnako ako všetci, čo sa stavajú proti Čaputovej.
  19. Kiska gratuluje Čaputovej. Natočí videjko, aby si ho všimla, lebo mu nezdvíha telefón. Potrebuje milosť za svoje daňové podvody, nestráni sa preto ani takto hlúpo ponižovať. V kampani ju výrazne promoval a hejtoval ostatných kandidátov, hoci je stále úradujúci prezident.
  20. Čaputová sa chystá na druhé kolo volieb – ďalej si udržuje prázdny výraz televíznej hlásateľky, ďalej šíri „proatlantické hodnoty“, dva týždne bude tíško o gejoch a migrácii, aby neprovokovala, ešte do toho hodí sem-tam nejaký kostol (ale prázdny) a tak. Médiá ju budú ofukovať, mimovládky oslavovať, ide ovládnuť Slovensko so štvrtinovým mandátom od Slovákov.

EŠTE STÁLE SLOVENSKO MÔŽEME ZACHRÁNIŤ​

Tu sme dnes. Ešte stále môžeme zabrániť tomu, aby Slovensko ovládla liberálna mafia.

Prevzatie moci začalo pred rokmi – starostlivo naplánované.

Rok 2016 peniaze, rok 2017 organizácia, rok 2018 zneužitie vraždy, rok 2019 kampaň.

Štvrtina Slovenska naletela. Zvyšné tri štvrtiny sa musia postaviť za záchranu Slovenska. Je to posledná šanca.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7648769x
Priemerná čítanosť článkov: 5193x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy